Ξεκίνησε πάλι η δίκη της «μαύρης χήρας»-Η οργισμένη της αντίδραση στην κατάθεση του αξιωματικού ασφαλείας: «Είναι όλα ψέματα και αρλούμπες!»

Τι κατέθεσε ο μάρτυρας αξιωματικός ασφαλείας που ήταν μπροστά στην φερόμενη ομολογία της

 

Mετά από διακοπή δυο εβδομάδων (λόγω ασθένειας της Προέδρου της έδρας) συνεχίστηκε σήμερα στο Mικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης η δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται πως τον Δεκέμβριο του 2014 σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου.

 

Κατά την διάρκεια της δίκης, συνεχίστηκε η εξέταση του αστυνομικού (αξιωματικού ασφαλείας) που φέρεται να ήταν μπροστά στην (φερόμενη) ομολογία της κατηγορουμένης στις 23 Ιουλίου του 2015.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αστυνομικός είπε ότι το απόγευμα της 23ης Ιουλίου η κατηγορούμενη προσήχθη στην Ασφάλεια Ναυπλίου προκειμένου να δώσει κάποιες διευκρινίσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε ο άντρας της.

Όπως είπε ο εξεταζόμενος αστυνομικός, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων και επειδή πλέον δεν μπορούσε να δώσει πειστικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που της έθεταν οι αστυνομικοί, κατά την προφορική της εξέταση στους προανακριτικούς υπαλλήλους άκουσε ο συγκεκριμένος μάρτυρας ότι δεν μπορεί να λέει άλλο ψέματα και πως προτίθεται να πει την αλήθεια και να ομολογήσει το πώς έχασε την ζωή του ο άντρας της.

Παράλληλα ο αξιωματικός ασφαλείας κατά την κατάθεση του, αναφέρθηκε και στην αντίληψη που ο ίδιος αποκόμισε, όταν αργά το βράδυ που ήταν η κατηγορούμενη στην ασφάλεια περιέγραψε στον ίδιο πλέον, πώς έγινε όλο το σκηνικό στο σπίτι του καλύτερου του φίλου.

Όπως είπε ο αστυνομικός, η κατηγορούμενη του μετέφερε ότι το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου 2014 πήγε στο σπίτι του φίλου του θύματος για να αναζητήσει τον άντρα της.

Ο Θανάσης Λάμπρου (το θύμα) καθόταν στην είσοδο του σπιτιού σκυθρωπός, κάποια στιγμή απομακρύνθηκε και πήγε προς το πίσω μέρος της αυλής όπου ήταν τα σκυλιά, και ενώ κατευθυνόταν προς το πίσω μέρος της αυλής, γύρισε κρατώντας ένα όπλο στα χέρια με το οποίο την σημάδευε.

Τότε του πήρε το όπλο,  το έβαλε στο κεφάλι της και του είπε πως «αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ».

Η συνέχεια είναι σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Να σημειώσουμε, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός κλήθηκε να εξεταστεί ως μάρτυρας γιατί προανακριτικά είχε καταθέσει πως κατά την προφορική εξέταση της κατηγορουμένης στην ασφάλεια Ναυπλίου στις 23 Ιουλίου, είχε ακούσει ότι προτίθεται να ομολογήσει, κάτι που η ίδια αρνείται.

Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ:

Σήμερα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που η Δήμητρα Βούλγαρη αντέδρασε. Ενώ μιλούσε ο εν λόγω αστυνομικός είπε ότι όλα αυτά είναι «ψέματα, αρλούμπες και μυθεύματα» και πως ο συγκεκριμένος κύριος «πολύ ωραία λέει το ποίημα» του.

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ «ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ;» Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ:

Κάποια στιγμή ενώ η κατηγορούμενη ήταν στην Ασφάλεια, ζήτησε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της. Τότε άκουσαν την μητέρα της να της λέει πως «δεν θα βάλεις πουθενά την υπογραφή σου».

Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ:

Ο κύριος Κούγιας υπέβαλε αίτημα να έρθει να εξεταστεί ο εισαγγελέας γιατί όλο αυτό το διάστημα από την πλευρά της υπεράσπισης, πλανάται μια σκιά ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήταν «παρών» στην ομολογία της, και ότι επί της ουσίας παραπλανήθηκε και εξαπατήθηκε όπως λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης της.

Για να ξεπεραστεί το κώλυμα έπρεπε να συναινέσουν και οι δικηγόροι της κατηγορούμενης. Eκεί ο κύριος Σπύρος και Βασίλης Ρομποτής διαφώνησαν. Ο πρώτος τάχθηκε υπέρ της εξέτασης του εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος είπε πως «εγώ δεν μπορώ να δεχτώ να έρθει εδώ ένας εισαγγελέας να εξεταστεί» και διέκοψε το δικαστήριο. Και ο εισαγγελέας της έδρας δεν δέχεται να έρθει ο εισαγγελέας που ήταν «παρών» κατά την ομολογία της κατηγορουμένης, λέγοντας πως δεν θα εισφέρει τίποτα η παρουσία και η κατάθεση του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top