Πήγε το παιδί στον οδοντίατρο και γύρισε νεκρό και χωρίς όργανα! Ο πατέρας ξέσπασε στο Star

Καταπέλτης η εισαγγελία στην απίστευτη ιστορία της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη από τα Ιωάννινα-Όλες οι εξελίξεις

Αν ζούσε σήμερα θα γινόταν 18 ετών, η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την γλυκιά Κωνσταντίνα Αναγνώστη, το 16χρονο κορίτσι που άφησε πριν δύο χρόνια την τελευταία του πνοή, έπειτα από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

d3.jpg

Η έφηβη είχε ταξιδέψει στα Τίρανα για να φτιάξει τα δόντια της, κατά την επιστροφή της στα Ιωάννινα, ένιωσε αδιαθεσία και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας της, τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι η 16χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά οι νεότερες πληροφορίες από τη νεκροτομή έδειξαν κάτι εντελώς διαφορετικό!

babas.jpg

Γ.Αναγνώστης

 

Ο κ.Γιώργος Αναγνώστης, ο οποίος έχει χωρίσει με τη μητέρα της Κωνσταντίνας, έδινε για 2 χρόνια αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να δικαιωθεί το παιδί του. Ο ίδιος δεν είχε πειστεί από τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης, που έδειχνε ότι το παιδί του έφυγε από παθολογικά αίτια και ζήτησε νέες γνωματεύσεις.

Σύμφωνα με την δεύτερη γνωμάτευση του κυρίου Δ.Γαλεντέρη, από την σορό της ανήλικης... έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων, όπως η μήτρα, η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία, ο λάρυγγας. Επίσης, στην γνωμάτευση του, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι η λιδοκαϊνη στο αίμα και στα ούρα της 16χρονης φανέρωσε επιπλέον ότι η χορήγηση της έγινε όσο η ανήλικη βρισκόταν εν ζωή, αλλά και ότι έζησε ικανό χρονικό διάστημα, ώστε η ουσία να προλάβει να μεταβολιστεί και να απεκκριθεί.

Στις καταθέσεις τους, οι τρεις οδοντίατροι που είδαν την άτυχη Κωνσταντίνα, είπαν πάντως πως δεν χρησιμοποίησαν λιδοκαϊνη, ενώ ο οδηγός του ταξί που μετέφερε το παιδί, είχε πει πως την μετέφερε από στο νοσοκομείο μετά το οδοντιατρείο.

Τελικά, η εισαγγελία Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συγκεκριμένου προσώπου, δικαιώνοντας σε πρώτη φάση τον πατέρα της άτυχης κοπέλας που ανεβαίνει εδώ και δύο χρόνια τον δικό του Γολγοθά. Πιο συγκεκριμένα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βαρύνεται πλέον ο οδηγός ταξί που μετέφερε την γλυκιά Κωνσταντίνα στην Αλβανία.

«Θα κάνουμε αγώνα, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι εμπλέκονται», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η δικηγόρος του Γιώργου Αναγνώστη κυρία, Γιάννα Παναγοπούλου.

 

d3.jpgd5.jpg

ΣΥΓΚΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

d2.jpg

«Κωνσταντίνα μου, κοριτσάκι μου, βιάστηκες άγγελε μου! Ήθελες να πετάξεις και να φύγεις γρήγορα από κοντά μας. Δεν μπόρεσα ποτέ να σου πω αντίο, δεν μπόρεσα να σου πω πόσο σ΄αγαπώ. Δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω. Εύχομαι πως εκεί που είσαι τώρα, στην αγκαλιά του Θεού, εκεί ψηλά στον ουρανό, να νιώθεις πόσο, μα πόσο πολύ μου λείπεις. Σήμερα είναι τα γενέθλια σου πριγκίπισσα μου, τα τρίτα γενέθλια που λείπεις. Είναι δύσκολη μέρα αυτή, αλλά σήμερα σαν πατέρας σου στέλνω δώρο στη γειτονιά των αγγέλων, την δικαίωση για να πάψεις να πονάς και να ξεκουραστείς από τον βάρβαρο τρόπο που κάποιοι φρόντισαν να σου πάρουν τη ζωή. Δεν θα ηρεμήσω αγαπημένη Κωνσταντίνα μου μέχρι που θα έρθω κοντά σου, δεν μπορώ να αντέξω την απουσία σου. Χρόνια Πολλά, Χρόνια Αγγελικά παιδί μου », έγραψε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού στο Facebook.

Πότε χρησιμοποιείται η λιδοκαϊνη;

d4.jpg

Όπως είπε ο ειδικός ιατροδικαστής Δ.Γαλεντέρης, «λιδοκαϊνη χρησιμοποιούμε, όταν είναι να κάνουμε κάποιο μεγάλο χειρουργείο κατά την διάρκεια της αναισθησίας. Επίσης, η λιδοκαϊνη χρησιμοποιείται στην περίπτωση της ανάνηψης, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει και προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε. Τέλος, χρησιμοποιούμε λιδοκαϊνη, όταν θέλουμε να κάνουμε περιοχική αναισθησία, όταν θέλουμε να κάνουμε μικρού μεγέθους χειρουργεία. Χρήση λιδοκαϊνης... δεν δικαιολογείται σε οδοντιατρικές επεμβάσεις. Οι τοπικές ενέσεις γίνονται στα ούλα, όταν υπάρχει πρόβλημα στα δόντια».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top