ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ στα ψυγεία κρεοπωλών

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες

ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ στα ψυγεία κρεοπωλών

Το Πάσχα επίκειται αλλά οι καταναλωτές είναι αντιμέτωποι με διατροφικές βόμβες όπως προκύπτει από την έρευνα του Star, η οποία συνεχίζεται για τα τρόφιμα που βάζουμε στο πιάτο μας.

H κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας, μπήκαν σε κρεοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Οι εικόνες που κατέγραψαν είναι σοκαριστικές, αφού το ψυγείο, ήταν γεμάτο με μαύρα αλλοιωμένα κρέατα, ενώ η μυρωδιά ήταν απαίσια.

Η βρωμιά κυριαρχούσε παντού ενώ οι μύγες είχα «στήσει» χορό. Η ίδια εικόνα και μέσα στο κεντρικό σκουριασμένο ψυγείο που υπολειτουργούσε.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος του Star, μπήκε και σε άλλο κατάστημα το οποίο ήταν και παντοπωλείο. Εκεί του έδειξαν ένα ψυγείο με ψαριά που μέσα είχε και ένα μπούτι αρνί.

Επίσης η κάμερα του Star, κατέγραψε και κατεψυγμένα αμφιβόλου ποιότητας μπούτια κοτόπουλου που ήταν προέλευσης Βελγίου με εισαγωγή όμως από το Μπαγκλαντές, ενώ η ημερομηνία λήξης δεν υπήρχε στην συσκευασία.

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Άραγε με ποιου άδεια παραμένουν ανοιχτά αυτά το μαγαζιά της συμφοράς; Ποιος έκανε τους τελευταίους υγειονομικούς ελέγχους και δεν είδε τα αλλοιωμένα κρέατα που καταλήγουν στα πιάτα ανύποπτων καταναλωτών; Επιτέλους πότε το κράτος θα αναλάβει τις ευθύνες του ώστε να μην κινδυνεύσει η υγεία αθώων πολιτών;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top