ΟΛΗ η Ελλάδα έχει γίνει μια ΑΓΚΑΛΙΑ για τους πρόσφυγες!

Γιατί οι Έλληνες παρά την οικονομική κρίση δεν χάνουν την ανθρωπιά τους

ΟΛΗ η Ελλάδα έχει γίνει μια ΑΓΚΑΛΙΑ για τους πρόσφυγες!

Μια ανθρώπινη αγκαλιά έγιναν οι Έλληνες αλλά και πολλοί ξένοι που βρίσκονται στη χώρα μας για τους χιλιάδες πρόσφυγες που υποφέρουν. Γιατροί, δήμοι, σύλλογοι και απλοί πολίτες προσφέρουν απλόχερα από το υστέρημα τους στους συνάνθρωπους μας που δοκιμάζονται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού στα Τέμπη που προσπαθούν να βοηθήσουν τους απελπισμένους πρόσφυγες. Βοήθεια προσφέρει και ο δήμος Λάρισας εθελοντές, μη κυβερνητικές οργανώσεις αλλά και κινήματα.

Στην Αγία Ερμιόνη Χίου, οι κάτ��ικοι δίνουν και την ψυχή τους για τους πρόσφυγες. Τρόφιμα και ρούχα συγκεντρώνονται στο λιμάνι για τους ενήλικες και τα παιδιά τους που φτάνουν στο νησί ταλαιπωρημένοι.

Στον Πειραιά όπου καθημερινά καταφτάνουν κατά χιλιάδες οι πρόσφυγες, ο δήμος και πολλοί σύλλογοι προσφέρουν γάλα, νερό και στερεά τροφή.

Ανάμεσα σε αυτούς που βοηθούν είναι και πολλοί ξένοι, όπως Νορβηγοί και Σουηδοί που είτε βρίσκονται εδώ και οργανώνονται μέσω Facebook, είτε έρχονται στην χώρα μας μόνο και μόνο για αυτό τον ιερό σκοπό.

Mεταξύ αυτών που το πρωί της Πέμπτης πρόσφεραν βοήθεια ήταν και η γυναίκα του δήμαρχου Γιάννη Μώραλη.

Στην πλατεία Βικτωρίας, κάτοικοι δίνουν απλόχερα ό,τι τρόφιμα έχουν στους ανθρώπους που κοιμούνται στο δρόμο και στα πα��κάκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραβάνια ΧΙΛΙΑΔΩΝ ξεριζωμένων-Περιπλανιούνται στην Ελλάδα-«ΜΑΧΗ» για μια μπανάνα!

ΔΡΑΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ για τους πρόσφυγες: Το STAR στο Στόμιο των Τεμπών!

ΕΝΤΑΣΗ στην πλατεία Βικτωρίας: Μετανάστης έκλεψε την τσάντα περαστικής γυναίκας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top