Τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό της Μάνης «δείχνουν» συνομιλίες στο Facebook

Τι λέει στο Star o αδελφός του ενός δολοφονηθέντα

Τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό της Μάνης «δείχνουν» συνομιλίες στο Facebook

​Μια συνομιλία στο Facebook του ενός κατηγορούμενου με συγγενικό του πρόσωπο, μια ημέρα πριν από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στον Κάμπο Μεσσηνίας, έχει δημιουργήσει υπόνοιες στην οικογένεια του 26χρονου.

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία τόσο στο Facebook όσο και σε μαρτυρίες που έχουμε που μας έχουν δώσει να καταλάβουμε ότι σίγουρα υπάρχουν και άλλα άτομα. Σίγουρα είχαν καθοδήγηση, σίγουρα είχαν συγκάλυψη. Στην τέλεση του εγκλήματος ίσως και εκεί υπήρχε και άλλος ακόμα.» ανέφερε στο Star o αδελφός του Κωνσταντίνου Σγούρου, Γιάννης Σγούρος.

«Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχουν και άλλου εμπλεκόμενοι στο συμβάν αυτό καθώς επίσης να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο ενός εμπλεκόμενου για εμάς τον οποίο και υποδείξαμε» ανέφερε ο Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος της οικογένειας.

Λόγω των νέων στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Σγούρου, χθες ο αδελφός του έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

«Η δικαίωση για εμάς θα έρθει όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι θα είναι στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν τον ήλιο ελεύθεροι. Όπως τα δύο παλικάρια μας βρίσκονται στο χώμα και δεν θα ξαναδούν τον ήλιο έτσι και εμείς θα δικαιωθούμε όταν θα είναι στη φυλακή.»

Αυτό που τώρα περιμένουν είναι να γίνει η αναπαράσταση μετά την απόφαση του συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top