Παραμένει κλειστό το κέντρο της Αθήνας-Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις

Ποιους δρόμους να αποφύγετε-Κλειστοί κάποιοι σταθμοί του μετρό

Παραμένει κλειστό το κέντρο της Αθήνας-Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις

Πρώτη ανάρτηση: 11/04/2014 17:37

​Σε εξέλιξη βρίσκονται, οι πρώτες συγκεντρώσεις που αντιτίθενται στην επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Το πρώτο συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 17:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΔΕΔΥ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν κάποια άτομα απο την πορεία να πέταξαν μπαλόνια με μπογιά στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα ΜΑΤ έμειναν άπραγοι.

Συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων έχουν προγραμματιστεί και στα Προπύλαια, ενώ παρά τη δυνατή βροχή ο κόσμος δεν φαίνεται να υποχωρεί.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Σημειώνεται ότι οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται παρά την απαγόρευση της αστυνομίας για συγκεντρώσεις και πορείες σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Αθήνας, από τις 11:30 το πρωί έως τις 21:30.

Πρώτη ανάρτηση: 11/04/2014 18:00

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί-Που υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση

Κλειστό παραμένει το κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης της καγκελάριου της Γερμανίας, Άνγκελας Μέρκελ.

Πιο συγκεκριμένα παραμένει κλειστή η Αμερικής από Σταδίου ως Πανεπιστημίου. Αυτή την στιγμή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουμε γύρω από το Χίλτον και για το λόγο αυτό υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Στην Ιερά Οδό προς κέντρο, μετά τη Λ. Κηφισού, είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα

Κλειστές είναι επίσης, οι αριστερές λωρίδες της Λ. Μεσογείων και στις δύο κατευθύνσεις, στο ύψος του Σταυρού.

Κίνηση θα συναντήσετε στη Λ. Αθηνών στο ύψος της Γεωπονικής σχολής μέχρι το Δαφνί, στην Πατησίων σε όλα τα ύψη και στη Λ. Ποσειδώνος, πριν το κόμβο του ΣΕΦ εως την Ιερά Οδό.

Κλείνουν σταθμοί του μετρό
Από τις 13.30 κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό σε Κατεχάκη, Ευαγγελισμό και Μέγαρο Μουσικής, ενώ στις 18.00 θα κλείσουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Ακρόπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top