Έρχονται οι 35 «σωματοφύλακες» στα... τρένα !!!

Επιστρατεύονται ειδικοί φρουροί για την ασφάλεια των επιβατών

Έρχονται οι 35 «σωματοφύλακες» στα... τρένα !!!

​Τριάντα πέντε «bodyguards» ρίχνει στα τρένα το υπουργείο Υποδομών μετά από μια σειρά αρνητικών συμβάντων κατά τη διάρκεια πολλών δρομολογίων.

Επεισόδια που προκλήθηκαν από περιθωριακά στοιχεία, απειλές από λαθρεπιβάτες και κυρίως εισβολές ακροδεξιών στα τρένα, ανάγκασαν το αρμόδιο υπουργείο να κάνει άμεσα κάποιες ενέργειες προκειμένου να αυξηθεί η ασφάλεια των επιβατών.

35 ειδικοί φρουροί λοιπόν θα μπουν στα τρένα και θα πραγματοποιούν ελέγχους εισιτηρίων και «face control» στους επιβάτες!

Εν τω μεταξύ, σκληρότατες ποινές για τους κλέφτες και τους κλεπταποδόχους του χαλκού προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Υποδομών και Ανάπτυξης. Η νομοθετική ρύθμιση θα αυξήσει τις ποινές για την κλοπή, και μάλιστα, κατά πληροφορίες, εισηγείται το αδίκημα να τιμωρείται με κάθειρξη και η ποινή να είναι μη εξαγοράσιμη.

Παράλληλα, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) ξεκινά έρευνες σε χυτήρια και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το σκραπ, προκειμένου να εντοπιστούν οι κλεπταποδόχοι των «χτυπημάτων» στο δίκτυο του ΟΣΕ και να απενεργοποιούν τα κυκλώματα της παράνομης αγοράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top