Δείτε την... ατάραχη αντίδραση του 20χρονου Ολλανδού που μαχαίρωσε τον 11χρονο

"Αφού είναι ζωντανό το παιδί, αφήστε με να φύγω. Πρέπει να πληρωθώ"!

Δείτε την... ατάραχη αντίδραση του 20χρονου Ολλανδού που μαχαίρωσε τον 11χρονο

​«Πήρα το μαχαίρι από την πίσω τσέπη του παντελονιού μου, χτύπησα το παιδί περίπου δέκα φορές. Το παιδί φώναζε ότι δεν ήταν καλό αυτό που έκανα. Μετά το παιδί σταμάτησε να φωνάζει και έμεινε ακίνητο. Τότε το έπιασα από το πόδι και το τράβηξα. Το έριξα σε μια χαράδρα. Φοβήθηκα με αυτό που έκανα γιατί το παιδί ήταν ακίνητο και νόμιζα ότι είχε πεθάνει. Μετά γύρισα στον χώρο της εκδήλωσης εκεί που ήταν και η δουλειά μου», είπε στην απολογία του ο 20χρονος, ο οποίος όπως σας είχαμε πει, δείχνει να «βρίσκεται» αλλού. Μάλιστα, αφού ενημερώθηκε ότι είναι ζωντανό το παιδί, ζήτησε να φύγει, για να γυρίσει στην δουλειά του και να πληρωθεί.

Μοιάζει να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, γεγονός που προκάλεσε την οργή των κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα, ένας πολίτης πήγε να του επιτεθεί, όμως μπήκαν στην μέση οι αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει ο Γολγοθάς της μητέρας του 11χρονου

Η γυναίκα είχε χάσει πρόσφατα τον σύζυγό της σε τροχαίο και ήρθε στην Ελλάδα με τον γιο της, για να ξεχάσει όσο είναι εφικτό ο μικρός το τραγικό γεγονός της απώλειας του θανάτου του πατέρα του.

Ποτέ δεν περίμενε ότι η προσπάθεια της να ξεφύγει από την οικογενειακή τραγωδία, θα οδηγούσε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο δράμα…

Οι συγγενείς του 11χρονου παρακαλούν να γίνει καλά ο μικρός, πράγμα δύσκολο, αφού όπως σας είχαμε πει, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπάρχει πιθανότητα να μην περπατήσει ξανά.

Το περιστατικό είναι πρώτο θέμα στα ρωσικά ΜΜΕ, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να πείσουν την μητέρα να μεταφερθεί το παιδί εκεί για νοσηλεία. Μέχρι στιγμής δεν δείχνει να πείθεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top