Η δημιουργία της Pirelli για την Lamborghini Urus SE

Δοκιμές ελαστικών με ταχύτητες άνω των 300 χλμ/ώρα

Η δημιουργία της Pirelli για την Lamborghini Urus SE

Η Pirelli και η Lamborghini έχουν δημιουργήσει από κοινού εξατομικευμένα ελαστικά P Zero 21, 22 και 23 ιντσών, καθώς και ένα ελαστικό Scorpion Winter2, 22 ιντσών, για τη νέα Urus SE: η πρώτη υβριδική έκδοση plug-in του SUV της Lamborghini. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός μακροχρόνιου και εντατικού κοινού προγράμματος ανάπτυξης, που περιελάβανε δοκιμές με ταχύτητες άνω των 300 χλμ/ώρα στην κυκλική πίστα στο Nardò στην Ιταλία καθώς και θερμοκρασίες -30° στον Βόρειο Πόλο. 

Τα τέσσερα νέα είδη ελαστικών φέρουν όλα το σήμα Elect της Pirelli, το οποίο υποδεικνύει ένα πακέτο τεχνολογιών που βελτιώνει τα χαρακτηριστικά των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Η κατασκευή, το πέλμα και οι ενώσεις αυτών των νέων ελαστικών έχουν βελτιστοποιηθεί για να αντέχουν τις υψηλές απαιτήσεις ροπής του Urus SE, καθώς και να υποστηρίζουν το βάρος του, να μειώνουν το θόρυβο του δρόμου και να βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στη μείωση της αντίστασης κύλισης. 

Τα τρία νέα ελαστικά Pirelli P Zero για τη νέα Lamborghini Urus SE σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και χαρακτηριστικά της. Ενώ η έκδοση 21 ιντσών επικεντρώνεται στην άνεση, η έκδοση 23 ιντσών είναι προσανατολισμένη ως προς την απόδοση

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top