Tο Renault Master σε ασθενοφόρο

Οι μετατροπές του Renault Master σε πρώτο πλάνο

Tο Renault Master σε ασθενοφόρο

Ως ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη, το Renault Master διευκολύνει τη ζωή των επαγγελματιών σε σχεδόν 50 χώρες. Στην πιο πρόσφατη εκδοχή του που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το Renault Master είναι αναβαθμισμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά, προσφέροντας up to date εξοπλισμό.  

Tο Renault Master σε ασθενοφόρο

Το Renault Master εξοπλίζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.3 Blue dCi Twin Turbo που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του επαγγελματία. Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα ρύπων Euro 6D - FULL και διαθέτει τεχνολογία Twin Turbo .Έχει ισχύ 135 ίππων και ροπή 360 Nm, για δυναμισμό και άμεση απόκριση.Εξασφαλίζει σημαντική μείωση της κατανάλωσης που φτάνει έως 1 λ./100 χλμ. (σε σχέση με τα παλαιότερα σύνολα). Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ είναι εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, όπως το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR). 

Από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα του κορυφαίου επαγγελματικού αποτελεί η πληθώρα δυνατοτήτων μετασκευής, με κορυφαία τη μετατροπή του σε ασθενοφόρο. Αφορμή αυτή η φορά στάθηκε η ένταξη ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο στόλο του ΕΚΑΒ. 

Tο Renault Master σε ασθενοφόρο

Στο εσωτερικό του, το Renault Master διαθέτει καμπίνα διαμορφωμένη για 3 άτομα, με πολυλειτουργικό διπλό κάθισμα “mobile office”, συρόμενες επιφάνειες εργασίας και πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους. Παράλληλα, ακόμα και ως ασθενοφόρο, εξακολουθεί και προσφέρει πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Αυτός θυμίζει επιβατικό αυτοκίνητο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σύστημα multimedia με οθόνη 8'' και πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, εξοπλισμό ασφαλείας που πλαισιώνεται από το Hill Start Assist και τους αισθητήρες φωτός και βροχής, αλλά και τον καινοτόμο καθρέφτη Wide View Mirror, που διευκολύνει και προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη "νεκρή" γωνία.

Tο Renault Master σε ασθενοφόρο

Η μετασκευή σε σύγχρονο ασθενοφόρο πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σχετικά projects. Όλες οι σχετικές μετασκευές καλύπτουν τις απαιτήσεις του ΕΚΑΒ και του Υπουργείου Μεταφορών, ενώ είναι σύμφωνες με τα πρότυπα ποιότητας ISO 14001 και ISO13485.  

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top