Τo FIAT Panda γίνεται Pandina - Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Το φούλαραν εξοπλισμό

Τo FIAT Panda γίνεται Pandina - Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Το νέο FIAT Pandina είναι το πιο ασφαλές και προηγμένο Panda που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στα εξελιγμένα συστήματα ADAS και την αναβαθμισμένη ψηφιακή τεχνολογία που διαθέτει. Σημαντικό μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας που προσφέρει το Pandina αφορά στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto.

Τo FIAT Panda γίνεται Pandina

Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό.

Τo FIAT Panda γίνεται Pandina
Υπάρχει ακόμη ένα πλήρες πακέτο υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων.

Τo FIAT Panda γίνεται Pandina

Επιπρόσθετα οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν την καθημερινότητα εύκολη, επικουρούμενοι από cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Τo FIAT Panda γίνεται Pandina

Στη Ελλάδα η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top