Η DS Automobiles διακρίθηκε στην Formula E ABB στο Μεξικό

Τα μονοθέσια DS E-TENSE FE23 στην πρώτη 10άδα

Η DS Automobiles διακρίθηκε στην Formula E ABB στο Μεξικό

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula E ABB της FIA ξεκίνησε το Σάββατο στο Autódromo Hermanos Rodriguez, που βρίσκεται στο πάρκο Magdalena Mixhuca στα βορειοανατολικά της Πόλης του Μεξικού. Η 10η σεζόν του αμιγώς ηλεκτρικού πρωταθλήματος ταχύτητας μονοθεσίων ξεκίνησε καλά για την DS Automobiles και τον συνεργάτη της PENSKE AUTOSPORT, με τα δύο αυτοκίνητα να τερματίζουν στην βαθμολογούμενη δεκάδα, αποτελέσματα που επέτρεψαν στον Γάλλο premium κατασκευαστή να καταλάβει την τέταρτη θέση στην προσωρινή κατάταξη των ομάδων. 

Με αμφότερα τα μονοθέσια DS E-TENSE FE23 στην πρώτη 10άδα μετά τα προκριματικά, η ομάδα DS PENSKE έκανε σαφή την πρόθεσή της ως μία υπολογίσιμη δύναμη αυτή τη σεζόν. Έχοντας δείξει τις ικανότητές του σημειώνοντας τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στα προκριματικά, ο Stoffel Vandoorne ήταν όγδοος στην σειρά εκκίνησης, δύο θέσεις μπροστά από τον ομόσταυλό του Jean-Éric Vergne. 

Μετά από αυτόν τον εναρκτήριο αγώνα στην αμερικανική ήπειρο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E θα συνεχιστεί σε ένα δεκαπενθήμερο την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, με δύο γύρους στο Diriyah της Σαουδικής Αραβίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top