Που συγκεντρώθηκε ένας στόλος Ford Raptor

Το 4ο Raptor Trophy που διοργάνωσε το Raptor Club Greece

Το 4ο Raptor Trophy που διοργάνωσε το Raptor Club Greece

Περισσότερα από 50 Ford Ranger Raptor, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν στο φετινό 4ο Raptor Trophy σε μια μοναδική εκδρομή με επίκεντρο την όμορφη πόλη της ΚαστοριάςΜε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, το 4o Raptor Trophy διοργανώθηκε από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου και περιελάμβανε διαδρομές και μοναδικές δοκιμασίες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, τις οποίες μόνο ένα Ford Ranger Raptor θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με ευκολία.

Το 4ο Raptor Trophy που διοργάνωσε το Raptor Club Greece

Το νέο Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται από έναν προηγμένο twin-turbo βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Ford Performance προκειμένου να αποδίδει μέγιστη ισχύ 292PS και ροπή 491 Nm. Ο V6 κινητήρας διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα ιδιαίτερα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μείγμα γραφίτη-σιδήρου σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, που επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος.

Την ίδια στιγμή, το κορυφαίο pick-up της ελληνικής αγοράς είναι τώρα διαθέσιμο με μια ακόμα επιλογή κινητήριας μονάδας, η οποία αντλεί ισχύ από τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, που αποδίδει 210PS.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top