Το νέο Ford Tourneo Custom με τις εννέα θέσεις

Ποιά είναι τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Το νέο Ford Tourneo Custom με τις εννέα θέσεις

Το Tourneo Custom εισάγει μια σειρά από premium χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά ευέλικτων πίσω καθισμάτων που εδράζονται σε ράγες, των ηλεκτρικών hand-free πλευρικών θυρών, του ηχοσυστήματος B&O, της πανοραμικής γυάλινης οροφής και ενός καινοτόμου τιμονιού με στεφάνη που μπορεί να ανακληθεί για τη δημιουργία ενός τραπεζιού ή μιας βολικής επιφάνειας εργασίας.

Όλα τα νέα Tourneo Custom είναι πλήρως ενσωματωμένα με την πλατφόρμα λογισμικού και συνδεδεμένων υπηρεσιών της Ford Pro που περιλαμβάνουν εργαλεία διαχείρισης όπως το Ford Pro Software,4 το FordPass Pro app,5 και το συνδεδεμένο σύστημα χρόνου λειτουργίας FORDLiive.

Οι βελτιστοποιημένες προδιαγραφές στο εσωτερικό έχουν ως αφετηρία ένα ευέλικτο, νέο σύστημα καθισμάτων που εδράζονται σε ράγες στη δεύτερη και τρίτη σειρά για μέγιστη προσαρμοστικότητα και κορυφαίους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

Το νέο Ford Tourneo Custom με τις εννέα θέσεις

Το σύστημα καθισμάτων που εδράζονται σε ράγα επιτρέπει στους πελάτες να σύρουν τα καθίσματα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω κατά μήκος των οδοντωτών ραγών που είναι τοποθετημένες στο πάτωμα του πίσω μέρους της καμπίνας ή ακόμα και να αφαιρούν τελείως τα καθίσματα εάν χρειαστεί. Τα τρία καθίσματα της δεύτερης σειράς μπορούν να μετακινούνται ανεξάρτητα, ενώ εκείνα της τρίτης σειράς είναι χωρισμένα σε μια διάταξη 2+1.

Το εσωτερθικό του νέου Ford Tourneo Custom

Τα επίπεδα άνεσης ενισχύονται περαιτέρω από τον ραφιναρισμένο χαρακτήρα και τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου που απορρέουν από τον σχεδιασμό επόμενης γενιάς του οχήματος. Η βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική του πλαισίου με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση προσφέρει ένα νέο επίπεδο οδηγικής άνεσης και ευστάθειας που υποστηρίζεται από τη νέα επιλογή του οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου, το οποίο εξασφαλίζει ομαλές αλλαγές σχέσεων.

Το νέο Ford Tourneo Custom με τις εννέα θέσεις

Ως μέρος της πιο ολοκληρωμένης γκάμας Tourneo Custom όλων των εποχών, το νέο μοντέλο διατίθεται ως πετρελαιοκίνητο με την τελευταία γενιά των κινητήρων EcoBlue της Ford που αποδίδουν ισχύ 136 PS, 150 PS και 170 PS, ως plug-in υβριδικό2 για πρώτη φορά ή ακόμα και ως αμιγώς ηλεκτρικό στην έκδοση E-Tourneo Custom, με κινητήρα 160 kW και μπαταρία 64 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 325 km. Τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα βρίσκονται ήδη στην παραγωγή και οι πελάτες μπορούν τώρα να παραγγείλουν το ολοκαίνουργιο Tourneo Custom PHEV για παράδοση από την άνοιξη του 2024. Το E-Tourneo Custom θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2024.

Το νέο Tourneo Custom Plug-In Hybrid χρησιμοποιεί ένα παράλληλο υβριδικό σύστημα που συνδυάζει την ευελιξία ενός αποδοτικού βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson με χωρητικότητα 2,5 λίτρων για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 232 PS. Η μπαταρία έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 11,8 kWh και εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 52 km2 - ιδανική για διαδρομές σε αστικές ζώνες μηδενικών εκπομπών ρύπων - και ισχύ έως και 2.3 kW για την τροφοδοσία εργαλείων και εξοπλισμού μέσω του Pro Power Onboard.

Το νέο Ford Tourneo Custom με τις εννέα θέσεις

Το νέο μοντέλο εισάγει για πρώτη φορά την τεχνολογία Exit Warning της Ford στην οικογένεια επιβατικών οχημάτων Tourneo. Η χρήσιμη αυτή τεχνολογία προειδοποιεί τους επιβάτες για τα αυτοκίνητα ή τους ποδηλάτες που πλησιάζουν όταν ανοίγουν μια πόρτα με στόχο να βοηθήσει στην αποφυγή ατυχημάτων και μπορεί επίσης να ειδοποιήσει τους γονείς εάν τα παιδιά στο πίσω μέρος της καμπίνας ανοίγουν τη συρόμενη πλαϊνή πόρτα και μπορεί να βγουν στο δρόμο.

Η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Tourneo Custom βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο υπερσύγχρονο νέο εργοστάσιο Yeniköy της Ford Otosan στο Kocaeli της Τουρκίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top