Μια μοναδική Bentley GT Speed γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχίας της Continental

Η Mulliner δημιουργεί μια σύγχρονη ερμηνεία της αυθεντικής Continental GT 

Μια μοναδική Bentley GT Speed γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχίας της Continental

Η Bentley Motors ολοκλήρωσε τους εορτασμούς των 20ών γενεθλίων της εμβληματικής πλέον Continental GT με την αποκάλυψη και την άμεση πώληση μίας - στην κυριολεξία - μοναδικής Continental GT Speed, με προδιαγραφές εμπνευσμένες από αυτές της πρώτης Continental GT, παραγωγής του 2003. Η μούσα του έργου – με αριθμό πλαισίου VIN20001, η πρώτη GT από τη γραμμή παραγωγής στο Crewe – παρουσιάστηκε μαζί με την έκδοση του 2023 στο «The Quail, A Motorsports Gathering», γιορτάζοντας επίσης τόσο τα 20α γενέθλιά της όσο και την παρουσία της ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Monterey Car Week. 

Οι σιλουέτες των Continental GT του 2003 και του 2023 αναπαρίστανται στην επιφάνεια μπροστά από οδηγό και συνοδηγό, την κεντρική κονσόλα και το εξωτερικό μαρσπιέ. Αυτό το επετειακό μοναδικό αυτοκίνητο έχει ήδη πουληθεί, παραδόθηκε στον νέο του ιδιοκτήτη στο The Quail και αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα τεσσάρων μηνών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό αυτού του ορόσημου στην ιστορία της Bentley.

Το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής – το πιο σημαντικό μοντέρνο αυτοκίνητο στην ανανεωμένη Heritage Collection της Bentley – είχε φινίρισμα σε χρώμα Cypress Green, με εσωτερικό από δερμάτινη επένδυση Saddle και καπλαμά Burr Walnut. Η κατά παραγγελία Continental GT Speed 2023 φέρει ένα ειδικά κατασκευασμένο εσωτερικό, εμπνευσμένο από αυτό της επιφανούς προγόνου της. 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top