Το νέο Renault Master προ(σ)καλεί τους επαγγελματίες για δοκιμή

Το νέο Renault Master έχει νέα σχεδίαση και πλουσιότερο εξοπλισμό

Το νέο Renault Master έχει αναβαθμιστεί πλήρως

Αποκτώντας νέα μπροστινή όψη, το νέο Master ανανεώνεται και στο εσωτερικό του προσφέροντας αναβαθμισμένη απτή ποιότητα, μέσα σε έναν πιο λειτουργικό και πιο πρακτικό χώρο επιβατών, με διακοσμητικά χρωμίου, νέες ταπετσαρίες και εξοπλισμό ανάλογο ενός κινητού γραφείου. Ο νέος κινητήρας  πετρελαίου 2,3 Blue dCi Twin Turbo παρέχει αυξημένη ισχύ και ροπή, αλλά και μειωμένη κατανάλωση.  

Το πλήρως ανασχεδιασμένο ντιζάιν εναρμονίζεται με την κοινή αισθητική ταυτότητα των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της Renault. Το νέο Master ενισχύει την αίσθηση στιβαρότητας που αποπνέει χάρη στην πιο εκφραστική και δυναμική μπροστινή όψη η οποία προσδιορίζεται από:  Τη νέα μπροστινή μάσκα κάθετης σχεδίασης, τη φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C (C-Shape),  μια ανυψωμένη γραμμή καπό και τον αναβαθμισμένο προφυλακτήρα, μαζί με τα μπροστινά φτερά 

Το εσωτερικό του νέου Renault Master

Το νέο Master υιοθετεί τα πρότυπα των επιβατικών οχημάτων. Το εσωτερικό αναβαθμίζεται με τη χρήση υλικών υψηλότερης ποιότητας, που είναι πιο σκούρα και λιγότερο γυαλιστερά. Κομψό και λειτουργικό, το νέο εσωτερικό διαθέτει: 

Επανασχεδιασμένο ταμπλό με μεγάλους ανοιχτούς ή κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους 

Διακοσμητικά χρωμίου στους αεραγωγούς, τα κουμπιά κλιματισμού και το νέο τιμόνι 

Νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων, μαύρη με πλαίσιο χρωμίου 

Νέες ταπετσαρίες, πιο high-tech 

Πίνακα οργάνων με ψηφιακή οθόνη TFT 3,5 ιντσών 

Πλήρη ενσωμάτωση της οθόνης πλοήγησης στο κεντρικό τμήμα του ταμπλό, ανεξαρτήτως του συστήματος πολυμέσων που χρησιμοποιείται (R-LINK Evolution ή Media Nav Evolution). Το νέο Master διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην καμπίνα του οδηγού, στην κατηγορία του (έως 105 λίτρα). Για μεγαλύτερη πρακτικότητα, το cockpit έχει επανασχεδιαστεί, διαθέτοντας: 

Το νέο τραπεζάκι «Easy Life», πάνω από το ντουλαπάκι, το οποίο ανοίγει με ένα απλό πάτημα με το δάχτυλο και παρέχει, πρόσθετο χώρο εργασίας, αλλά και χώρο για ένα πρόχειρο γεύμα με μια μεγάλη ποτηροθήκη στο κέντρο 

Ένα ευρύχωρο συρτάρι «Easy Life» 10,5 λίτρων για ευκολότερη πρόσβαση  

Αποδοτικές λύσεις πολυμέσων με δυνατότητες διασύνδεσης: 

- R-LINK Evolution  

- Media Nav Evolution (συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™, ανάλογα την έκδοση).  

Το νέο Master εξοπλίζεται με νέο κινητήρα πετρελαίου 2.3 Blue dCi Twin Turbo που ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες του επαγγελματία. Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα ρύπων Euro 6D - FULL και διαθέτει τεχνολογία Twin Turbo Έχει αυξημένη ισχύ 135 ίππων και ροπή 360 Nm, για δυναμισμό και άμεση απόκριση Εξασφαλίζει σημαντική μείωση της κατανάλωσης που φτάνει έως 1 λ./100 χλμ. (σε σχέση με τα παλαιότερα σύνολα). Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ είναι εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, όπως το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR). 

Με 3 ύψη και 3 μήκη, το νέο Renault Master θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο επίσημο δίκτυο διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top