Renault Trafic Van: μπορτείτε να το κάνετε και...γραφείο

Το Renault Trafic Van ανσχεδιάστηκλε και έγινε καλύτερο

Το ανανεωμένο Renault Trafic Van

Στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, το νέο Renault Trafic Van απέκτησε πολύ πιο μοντέρνο χαρακτήρα από κάθε άποψη. Η νέα μπροστινή εμφάνιση και τα full LED φωτιστικά σώματα συμβάλλουν στην εντυπωσιακή του εμφάνιση. 

Η οθόνη του Renault Trafic Van

Στην πλευρά του οδηγού, υπάρχει μία έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών μέσα στον πίνακα οργάνων, νέο τιμόνι και καινούργιος μοχλός ταχυτήτων.Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, στο ταμπλό του νέου Trafic Van ενσωματώνεται το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK με οθόνη αφής 8 ιντσών, με ή χωρίς ενσωματωμένη πλοήγηση. Το Renault EASY LINK προσφέρει δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης για το συγχρονισμό με Android Auto και Apple CarPlay.

Το ταμπλό του Renault Trafic Van

Στο νέο Trafic Van η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι «EasyLife», του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων.

Το κινητό γραφείο του Renault Trafic Van

Το Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.

Ο ΄χώρος φόρτωσης του Renault Trafic Van

Πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full, ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0L Blue dCi του νέου Trafic Van είναι πλέον πιο ισχυρός και εξασφαλίζει καλύτερη απόκριση. Ανάλογα την έκδοση, ο κινητήρας αυτός διαθέτει επιπλέον 5 έως 15 ίππους, αλλά και 10 έως 20 Nm ροπής περισσότερα σε σχέση με το παλαιότερο μοντέλο.

Το βασικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με σύστημα Stop & Start.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα είναι οι εξής:

- 110 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

- 130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

- 150 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων /αυτόματο κιβώτιο EDC

Οι διαστάσεις του Renault Trafic Van

Το νέο Trafic Van προσφέρεται :· με δύο επιλογές μήκους (5,08 και 5,48μ.) και δύο ύψη (1,967 και 2,498μ.),με όγκο φόρτωσης (σε έκδοση κλειστού van) που κυμαίνεται από τα 5,8 έως και τα 8,9 μ και με μήκος χώρου φόρτωσης έως και 4,15μ. (στην επιμηκυμένη έκδοση L2 με τη θυρίδα φορτίων «μεγάλου μήκους», που βρίσκεται στο διαχωριστικό της καμπίνας)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top