Peugeot 9X8 hypercar: Μπορείτε να το αποκτήσετε έστω και σε... LEGO

Το υπεραυτοκίνητο της Peugeot σε...προσιτή έκδοση

Το Peugeot 9X8 hypercar σε LEGO

Μετά την αποκάλυψη του καινοτόμου και επαναστατικού 9X8 hypercar πέρυσι, η Team Peugeot TotalEnergies αποδέχθηκε μια νέα πρόκληση μηχανικής, αναδημιουργώντας το επικό νέο υβριδικό υπεραυτοκίνητο σε μορφή LEGO Technic.Σε ένα επίτευγμα μηχανικής αριστείας, οι ομάδες σχεδιασμού του LEGO Group και της Peugeot Sport δημιούργησαν μια ακριβή έκδοση σε κλίμακα 1:10 του πρωτοποριακού υπεραυτοκινήτου 9X8.

To Peugeot 9X8 hypercar σε LEGO

Από την κομψή σιλουέτα μέχρι τις λάιμ λάμψεις στο χρώμα, αυτό το νέο μοντέλο της LEGO Technic ζωντανεύει την δελεαστική εικόνα του 9X8. Το 9X8 καταδεικνύει την πορεία εξηλεκτρισμού της PEUGEOT και ενσωματώνει την διάθεση της μάρκας για ανταγωνισμό υψηλών επιδόσεων.  

To Peugeot 9X8 hypercar σε LEGO

Το πραγματικό ηλεκτρικό κιβώτιο 7 ταχυτήτων του τετρακίνητου υπεραυτοκινήτου έχει αντιγραφεί σε ακριβή κλίμακα σε αυτό το νέο μοντέλο, το οποίο διαθέτει επίσης τις μοναδικές πόρτες του hypercar, το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης χαμηλών εκπομπών ρύπων, την δυναμική ανάρτηση και το κομψό προφίλ. Οι φανταστικές λεπτομέρειες, όπως ο κινητήρας V6 και τα φωτεινά στοιχεία που λάμπουν στο σκοτάδι, αποτυπώνουν πραγματικά τη συγκίνηση των αγώνων. 

To Peugeot 9X8 hypercar σε LEGO

Η έκδοση LEGO του αγωνιστικού αυτοκινήτου αποκαλύφθηκε στον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της FIA στην Πορτογαλία, πριν το πραγματικό αυτοκίνητο βγει στις πίστες προετοιμάζοντας την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στον αγώνα Le Mans 24 Hour στις 10-11 Ιουνίου .Το σετ LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar είναι διαθέσιμο μέσω των LEGO Stores και του www.LEGO.com και μέσω του δικτύου αντιπροσωπειών της PEUGEOT από την 1η Μαΐου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top