Hyundai:Φτιάχνει 8100 νέες θέσεις εργασίας 

Τεράστια επένδυση στην ηλεκτροκίνηση 

Hyundai επένδυση ηλεκτροκίνηση 

Η επένδυση των 5,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την εταιρεία και τους συνεργαζόμενους προμηθευτές της περιλαμβάνει σχέδια για την παραγωγή μιας γκάμας καινοτόμων ηλεκτρικών (EV) οχημάτων Hyundai και Genesis καθώς και μια νέα μονάδα κατασκευής μπαταριών.

Η HMGMA θα δημιουργήσει περισσότερες από 8.100 θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια καθώς η εταιρεία στοχεύει να δημιουργήσει μια σταθερή αλυσίδα εφοδιασμού για μπαταρίες EV και άλλα εξαρτήματα EV στην αγορά των ΗΠΑ. Το νέο έξυπνο εργοστάσιο της HMGMA αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγική του δραστηριότητα το πρώτο εξάμηνο του 2025.


Το Hyundai Motor Group με τη νέα παραγωγική μονάδα θα ηγηθεί της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση στην αγορά των ΗΠΑ. Ο Όμιλος επιταχύνει τις προσπάθειες της ηλεκτροκίνησης με στόχο να διαθέτει 3,23 εκατομμύρια πλήρως ηλεκτρικά οχήματα ετησίως έως το 2030 σε παγκόσμιο επίπεδο. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο Όμιλος σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής EV που θα διασφαλίζει μεγαλύτερο εφοδιασμό οχημάτων EV σε όλο τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top