Nissan JUKE N-Design: Το μοντέλο που γυρνάει... κεφάλια στο πέρασμα του

Δείτε για ποιους λόγους ξεχωρίζει

Nissan JUKE N-Design χαρακτηριστικά

Για τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να προσθέσουν τη δική τους ξεχωριστή “πινελιά” και να εκφράσουν το δικό τους στυλ, η έκδοση N-Design έρχεται για να συμπληρώσει τις Energy, Acenta, Ν-Connecta και Techna στη γκάμα του JUKE, προσφέροντας το απόλυτο πακέτο εξατομίκευσης.

Για το εξατομικευμένο εσωτερικό, οι τυχεροί ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών συνδυασμών για τα καθίσματα, το ταμπλό, την πόρτα και το υποβραχιόνιο. Η επιλογή Urbanizer προσφέρει μια μοντέρνα, έντονη χρωματική αντίθεση και φρέσκια εμφάνιση με ασπρόμαυρο συνθετικό δέρμα, η Midnight προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο και κομψό εσωτερικό με μαύρο Alcantara και δέρμα, ενώ η Juke προβάλει ένα εντυπωσιακό cockpit με πορτοκαλί και μαύρο δέρμα.

Όλοι οι παραπάνω συνδυασμοί δίνουν στο νέο JUKE μια αίσθηση υψηλής ποιότητας.Στην έκδοση N-Design είναι στάνταρ και ένα σετ επιβλητικών ζαντών αλουμινίου 19 ιντσών, επεξεργασμένες με διαμάντι, που ενισχύουν το εξωτερικό του νέου JUKE με μια αθλητική και δυναμική εμφάνιση.Συνολικά, η N-Design, προσφέρει 20 συνδυασμούς για εξατομίκευση τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά του νέου JUKE.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top