THE MINI FESTIVAL και ο εγγονός του θρύλου της αυτοκίνησης John Cooper

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

THE MINI FESTIVAL εγγονός John Cooper

Το THE MINI FESTIVAL ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 24/9 και Κυριακή 25/9 στην Πλατεία Νερού. Σε δύο ημέρες γεμάτες με μοναδικές εμπειρίες ΜΙΝΙ, οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την οικογένεια των μοντέλων ΜΙΝΙ, να οδηγήσουν τα θρυλικά John Cooper Works σε μια θαυμάσια διαδρομή, καθώς και το συναρπαστικό ΜΙΝΙ Electric, το μοντέλο που σηματοδοτεί μία νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας για τη Βρετανική μάρκα.

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ιστορικά Mini, αλλά και μοναδικά διαμορφωμένα ΜΙΝΙ, μελών του ΜΙNI Classic Club και του MINI Club GR.Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του THE MINI FESTIVAL η ΜΙΝΙ Hellas υποδέχτηκε τον Charlie Cooper, τον εγγόνο του θρύλου της αυτοκίνησης John Cooper, από τον οποίο και έχει λάβει το όνομά της η εμβληματική σειρά μοντέλων MINI John Cooper Works.

Ο Charlie συνομίλησε και μοιράστηκε ενδιαφέρουσες ιστορίες με φίλους της μάρκας, πελάτες και εκπροσώπους αυτοκινητιστικών Μέσων, υπέγραψε αυτόγραφα και έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση. Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη, με τυχερούς να κερδίζουν taxi drives από τον Charlie σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top