BMW; Εργοστάσιο με 30 χρόνια ποιότητας και καινοτομίας

Η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής εργαλείων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο

BMW εργοστάσιο εργαλεία

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Eisenach ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητές του το 1992. Ευρισκόμενο στο Γερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κληρονομιά του BMW Group και έχει δεχθεί αρκετές αναβαθμίσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα, είναι η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής εργαλείων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Το αρχικό τμήμα κατασκευής εργαλείων έχει μεταμορφωθεί σε μία άκρως ψηφιοποιημένη και βιομηχανοποιημένη δραστηριότητα εργαλείων πρεσών. Το πρώην εργαστήριο που κατασκεύαζε περίπλοκα και μοναδικά εξαρτήματα, είναι τώρα μία πολύ αποδοτική εγκατάσταση παραγωγής ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για πολύ μικρές παρτίδες παραγωγής.

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Eisenach έχει ιδιαίτερη θέση στο δίκτυο παραγωγής του BMW Group (το οποίο περιλαμβάνει 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες). Κατασκευάζει εργαλεία πρεσών που διαμορφώνουν το χαρακτηριστικό σχήμα των φτερών, της οροφής και του καπό του κινητήρα όλων σχεδόν των μοντέλων BMW, MINI και Rolls-Royce. Το εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο επωφελείται επίσης από τις υπηρεσίες του εργοστασίου της Θουριγγίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top