BMW i7: Απίστευτες φωτογραφίες από έναν καλλιτέχνη

Που εστιάζουν 

BMW i7 φωτογραφίες Nick Knight

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική BMW i7, αναγγέλλει μία νέα εποχή για την παροιμιώδη οδηγική απόλαυση και την ατομική κινητικότητα στην πολυτελή κατηγορία. Για την καμπάνια λανσαρίσματος ενός μοντέλου που αποτελεί ορόσημο για την αυτοκινητοβιομηχανία, το BMW Group, συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης Βρετανό φωτογράφο μόδας και καλλιτέχνη, Nick Knight. 


Αυτό είναι το Forwardism (Προοδευτικότητα): Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική BMW i7, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής που απαθανάτισε ο Nick Knight, σε μία μοναδική σειρά φωτογραφιών και βίντεο. Ο καλλιτεχνικός όρος Forwardism, περιγράφει τη χαρά του να βλέπεις και να αισθάνεσαι το μέλλον πριν καν δημιουργηθεί. 


Αυτή η φιλοσοφία εστιάζει στη συνεχή αμφισβήτηση και ανατροπή των συμβατικών κανόνων με στόχο τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Το αποτέλεσμα αυτής της φωτογράφησης είναι μία εκφραστική, αισθαντική και εξίσου καινοτόμα, από αισθητικής απόψεως, σειρά φωτογραφιών, που αλλάζει την κλασική οπτική μας γωνία.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μοιάζουν να είναι ζωγραφισμένα με φως και φέρνουν τον θεατή σε ένα πολύχρωμο κόσμο νέων δυνατοτήτων και συναισθημάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top