BMW: Με ποια μοντέλα προχωρά στην ηλεκτροκίνηση 

Έρχεται και η ηλεκτρική BMW i7

BMW i7

Με την αποδεδειγμένη μέχρι τώρα επιτυχία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων του, το BMW Group θέτει υψηλότερους στόχους ανάπτυξης της ηλεκτρικής κινητικότητας: Φέτος, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων προ-παραγωγής, η εταιρεία θα έχει ήδη 15 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στην παραγωγή – καλύπτοντας περίπου το 90% των υφιστάμενων κατηγοριών του. Εκτός από τα υπάρχοντα μοντέλα όπως η BMW i 4, η BMW iX και το MINI SE  περιλαμβάνονται επίσης τέσσερα υψηλού όγκου μοντέλα παραγωγής BMW: η BMW Σειρά 3 και η BMW Σειρά 5, η BMW X1 και η BMW X3. Η νέα BMW Σειρά 7 πρόκειται να διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο το 2022, με το λανσάρισμα της νέας Μέχρι το τέλος του 2025, η εταιρεία στοχεύει να έχει πάνω από δύο εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στους δρόμους.

Με μία ταχέως αναπτυσσόμενη γκάμα προϊόντων και την υπάρχουσα ισχυρή ζήτηση για τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα που είναι ήδη διαθέσιμα, όπως η BMW iX και η BMW i4, το BMW Group εκτιμά ότι οι πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων θα αυξηθούν ραγδαία: Μέχρι το τέλος του 2025, η εταιρεία στοχεύει να έχει πάνω από δύο εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στους δρόμους.

Με την προσθήκη της BMW i7,  η BMW Σειρά 7  θα γίνει το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό, πολυτελές sedan της γκάμας  που θα διατίθεται είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσης, είτε με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Η νέα BMW i7 προσφέρει εξαιρετική άνεση στο ταξίδι για τους πίσω επιβάτες και θέτει νέα πρότυπα ψυχαγωγίας, προσφέροντας μία μοναδική, κινηματογραφικού επιπέδου, εμπειρία. Η BMW Theatre Screen, που ξεδιπλώνεται από την επένδυση οροφής, είναι μία πανοραμική Ultra Wide οθόνη 31 ιντσών, με ανάλυση 8Κ, σε διάταξη 32:9. Αυτή μεταμορφώνει το πίσω τμήμα της καμπίνας σε μία αποκλειστική, ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα, όπου οι επιβάτες μπορούν να επιλέγουν το προσωπικό τους πρόγραμμα ψυχαγωγίας, από μία ποικίλη γκάμα streaming προτάσεων και να το απολαμβάνουν ταξιδεύοντας με τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας BMW. 

Την ίδια στιγμή, η νέα BMW Σειρά 7 διατίθεται επίσης με τη νέα γενιά κινητήρων εσωτερικής καύσης και plug-in υβριδικής τεχνολογίας. Αυτή η νέα γενιά κινητήρων diesel και βενζίνης  προσφέρει υψηλότερη αποδοτικότητα. Η εξέλιξή της έχει ήδη διασφαλίσει ότι η τεχνολογία κινητήρων κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη μείωση των εκπομπών ρύπων και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Επίσης, τεχνικά πληροί τις μελλοντικές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top