BMW X2 Edition GoldPlay: Σαν και αυτή καμία

Τα χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης

BMW X2 Edition GoldPlay ειδική έκδοση παρουσίαση

Η πολύ χαρακτηριστική σχεδίαση της BMW X2 προβάλλει μία αθλητική αίσθηση που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τα σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Επίσης εξασφαλίζει μία γοητευτική εμφάνιση για την X2 που ξεχωρίζει από το πλήθος της πολυτελούς compact κατηγορίας. Το Sports Activity Coupé (SAC) συνδυάζει εξατομικευμένα lifestyle χαρακτηριστικά με σύγχρονη λειτουργικότητα και την οδηγική απόλαυση για την οποία φημίζεται η BMW. Τ

Εκτός από το plug-in hybrid μοντέλο και την σούπερ σπορ BMW X2 M35i – που χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 225 kW/306 hp με τεχνολογία TwinPower Turbo, ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport, ένα μηχανικό διαφορικό M Sport στον εμπρός άξονα και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive που προσφέρει ξεχωριστές επιδόσεις – οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους οκτώ ακόμα επιλογές συστημάτων κίνησης για την ειδική έκδοση.

Η γκάμα προϊόντων ξεκινά από την BMW X2 sDrive18i με ισχύ 136 hp και φτάνει μέχρι την BMW X2 xDrive25d που αποδίδει 231 hp και περιλαμβάνει δύο βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες. Ανάλογα με την έκδοση, αυτοί διοχετεύουν την ισχύ τους σε συνδυασμό με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ένα 7-τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη, ή ένα 8-τάχυτο Steptronic. Με εξαίρεση την εισαγωγική έκδοση, το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive διατίθεται προαιρετικά για όλα τα μοντέλα, ενώ είναι στάνταρ στην BMW X2 xDrive25d.

Και από τον Μάρτιο του 2022, η νέα BMW X2 Edition GoldPlay θα εισάγει μία ανώτερη αίσθηση γοητευτικής εξωστρέφειας σε αστικές περιοχές και πέραν αυτών. Η νέα ειδική έκδοση υπογραμμίζει το μοναδικό χαρακτήρα της BMW X2 και συνδυάζει αξιοπρόσεκτα στοιχεία εξοπλισμού, όπως το διευρυμένο σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου φινίρισμα M High-gloss Shadow Line, η προβολή του λογοτύπου “X2” από τον καθρέπτη του οδηγού ή οι προαιρετικοί προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED Headlights που περιλαμβάνουν μία λειτουργία μεγάλης σκάλας matrix τεσσάρων τμημάτων, φλας και προσαρμοζόμενης δέσμης φωτός, με αποκλειστικές εξωτερικές λεπτομέρειες, και ειδικό εξοπλισμό εσωτερικού που αναβαθμίζει κατά ένα επίπεδο μία ήδη άκρως ελκυστική οδηγική εμπειρία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top