SKODA: Στόχος είναι η νίκη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής

SKODA Ράλλυ Μόντε Κάρλο

Εκκίνηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) της FIA για την εφετινή σεζόν με τον αγώνα στο Μόντε Κάρλο (20-23 Ιανουαρίου). Πολύ σημαντική η παρουσία της SKODA, με πολλά πληρώματα να συμμετέχουν με FABIA Rally2 evo και να διεκδικούν θέσεις στο βάθρο της WRC2.

Η Toksport WRT, που υποστηρίζεται από την SKODA Motorsport, θα συμμετάσχει με τρία SKODA FABIA Rally2 evo με τους Andreas Mikkelsen/Torstein Eriksen (NOR/NOR), Marco Bulacia/Marcelo Der Ohannesian (BOL/ARG) και Nikolay Gryazin/Konstantin Aleksandrov από τη Ρωσία. Ανάμεσα στους πολλούς ιδιώτες με FABIA Rally2 evo, ξεχωρίζει ο τετράκις πρωταθλητής Βελγίου και με σημαντική εργοστασιακή παρουσία στο WRC, Freddy Loix. 


Το Ράλλυ Μόντε Κάρλο ξεκινά την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις 18:45, μπροστά από το καζίνο του Πριγκιπάτου, με δύο ειδικές διαδρομές σε μήκος περίπου 38 χιλιομέτρων. Την επομένη, οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν έξι ειδικές διαδρομές ενώ θα ακολουθήσουν πέντε ακόμα το Σάββατο. Και τις δύο ημέρες οι ομάδες πρέπει να τα καταφέρουν χωρίς διάλειμμα για μεσημεριανό service. Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου ακολουθούν οι τέσσερις τελευταίες ειδικές. Συνολικά, το ράλλυ αποτελείται από 17 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους περίπου 296 χιλιομέτρων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top