BMW: Νέοι ήχοι για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της 

Συνεργασία με συνθέτη μουσικής κινηματογραφικών ταινιών  

BMW ηλεκτροκίνηση σύνθεση ήχος

Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα BMW προσφέρουν  έναν εντελώς νέο, αποκλειστικό ήχο, που τροφοδοτείται στο εσωτερικό αυτών των  Το portfolio BMW IconicSounds Electric φέρνει νέα, και πλούσια συναισθηματικά ηχοχρώματα στη γκάμα μοντέλων της μάρκας. Αυτά προκύπτουν από τη συνεργασία του BMW Group και με τον συνθέτη μουσικής κινηματογραφικών ταινιών και κάτοχο βραβείων Grammy και Όσκαρ, Hans Zimmer. Οι νέοι ήχοι εκφράζουν τα χαρακτηριστικά του συστήματος  κίνησης και την ηχητική υπογραφή μιας ηλεκτροκίνητης BMW με εντελώς νέο, αλλά απόλυτα αυθεντικό τρόπο. 


Το BMW IconicSounds Electric θα διατίθεται για πρώτη φορά με την BMW i4 το πρώτο εξάμηνο του 2022 και, στη συνέχεια, με την BMW iX το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας χρονιάς. Οχήματα με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούν να το αποκτήσουν μέσω απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού (Remote Software Upgrade).

Τα προφίλ ήχου που δημιουργούνται για το BMW IconicSounds Electric εναρμονίζονται με τα My Modes που έχει επιλέξει ο οδηγός. Στις ρυθμίσεις Personal, Sport και Efficient που ήδη διατίθενται με τα σημερινά μοντέλα BMW προστίθενται για πρώτη φορά τα νέα My Modes, Expressive και Relax, με ανάλογα ηχοχρώματα. Οι ηλεκτροκίνητες BMW M, από την άλλη, διατίθενται με παραλλαγές BMW IconicSounds Electric που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top