Νέο Fiat Scudo:  Πότε έρχεται και η αυτονομία του ηλεκτρικού μοντέλου 

Βαν για επαγγελματίες με ανέσεις επιβατικού αυτοκινήτου

Fiat Scudo νέο μοντέλο  άφιξη Ελλάδα  ηλεκτρικό

Το νέο Fiat Professional Scudo είναι ένα μοντέρνο επαγγελματικό όχημα, το οποίο βασίζεται στη πλατφόρμα μεσαίων Van του Ομίλου Stellantis και εφοδιάζεται με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης ή αποδοτικούς κινητήρες diesel. Μετά το E-Ducato, το νέο Scudo αποτελεί το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat Professional που έρχεται να επεκτείνει περαιτέρω τη δυναμική της μάρκας και στα εξηλεκτρισμένα επαγγελματικά οχήματα.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Scudo προσφέρει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του, με έως και 330χλμ. στον κύκλο WLTP, επίδοση που το καθιστά ιδανικό για τις αστικές και περιαστικές μεταφορές. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξαιρετική αποδοτικότητα, το αμιγώς ηλεκτρικό Scudo δίνει την επιλογή δύο επιπέδων χωρητικότητας μπαταρίας, 50 και 75 kWh, αλλά και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση που φτάνει τα 11 kW σε οικιακό δίκτυο και τα 100 kW σε δίκτυο DC, όπου το μοντέλο φορτίζει περισσότερο από το 80% της μπαταρίας του σε μόλις 45 λεπτά.


Τέλος, το αμιγώς ηλεκτρικό Scudo προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου με τις συμβατικές εκδόσεις, με τον ωφέλιμο όγκο να φτάνει έως τα 6,6 κυβικά μέτρα, το ωφέλιμο βάρος τον 1 τόνο και τη δυνατότητα ρυμούλκησης επίσης να φτάνει τον 1 τόνο. Την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση απόδοσης 136 ίππων (100 kW), συμπληρώνουν τέσσερις επιλογές diesel από 102 έως και 177 ίππους, οι οποίες συνδυάζονται (ανάλογα με την έκδοση) με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο 8 σχέσεων. Το νέο Fiat Professional  θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ελληνική αγορά στις αρχές του 2022. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top