Η BMW M135i xDrive άλλαξε αλλά δεν το...βλέπετε

Υψηλές επιδόσεις και  βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά.

BMW M135i xDrive αναβάθμιση

Η BMW έχει αναβαθμίσει τα σπορ χαρακτηριστικά του τετρακύλινδρου, υψηλών επιδόσεων πολυτελούς compact μοντέλου της. Σχολαστικές αναβαθμίσεις στα εξαρτήματα του πλαισίου χαρίζουν στην BMW M135i xDrive (συνδυασμένη κατανάλωση: 7,8 – 7,3 l/100 km κατά το WLTP, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 177 – 167 g/km κατά το WLTP) αισθητά βελτιωμένα χαρακτηριστικά επιδόσεων. Και ο βελτιωμένος ήχος που φτάνει στην καμπίνα προσδίδει στην οδηγική εμπειρία ένα ισχυρό συναισθηματικό στοιχείο.


Η άφθονη ισχύς του τετρακύλινδρου κινητήρα  με τους 306 ίππους, τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo αξιοποιείται πιο αποτελεσματικά στην BMW M135i xDrive στοχεύοντας σε μία συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά και στην οδηγική εμπειρία BMW. Λεπτομερείς αλλαγές στο set-up της ανάρτησης για την ειδική τεχνολογία του πλαισίου έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα καλύτερη απόσβεση, εξασφαλίζοντας ακριβή έλεγχο των χαρακτηριστικών οδήγησης ακόμα και σε οριακές συνθήκες στην πίστα. Η βελτιστοποιημένη ελκτική πρόσφυση επιτρέπει στους οδηγούς να εξερευνούν τα όρια επιδόσεων του αυτοκινήτου με αυτοπεποίθηση, κυρίως όταν στρίβει με υψηλές ταχύτητες.


Μία νέα συλλογή ιδιαίτερα εντυπωσιακών χρωμάτων προστίθεται στις αναβαθμίσεις επιδόσεων και υπογραμμίζει το διαφορετικό χαρακτήρα της BMW M135i xDrive. Οι προτάσεις της BMW Individual και οι αποκλειστικές παραγγελίες πελατών μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στη διαδικασία παραγωγής του εργοστασίου του BMW Group στο εργοστάσιο της Λειψίας όπου κατασκευάζεται το compact μοντέλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top