Πού μπορεί να φτάσει η νέα Ford Mustang Mach-E με μια φόρτιση

Αυτονομία που εντυπωσιάζει

Ford Mustang Mach-E φόρτιση αυτονομία

Η νέα Mustang Mach-E μπορεί να φτάσει από οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μία παραλιακή πόλη με μία φόρτιση. Από τη Βέρνη μέχρι τη Γένοβα, από τη Μαδρίτη μέχρι τη Μαρμπέγια και από τη Βουδαπέστη μέχρι την Τεργέστη, η Ford Mustang Mach-E μπορεί να φτάσει μέχρι την παραλία, ξεκινώντας από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς στάση για επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη αυξήθηκαν πάνω από 50% μέσα σε ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι πολλές οικογένειες απολαμβάνουν πλέον τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους με ηλεκτροκίνηση για πρώτη φορά. Με τον πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο κάτω από το καπό (frunk), την κρυστάλλινη οροφή που διατηρεί την καμπίνα δροσερή και την επόμενη γενιά του συστήματος SYNC, η νέα Mach-E προάγει στο επόμενο επίπεδο το εμβληματικό status της Mustang στα μεγάλα ταξίδια.

Περισσότεροι ταξιδιώτες από ποτέ αποφάσισαν φέτος το καλοκαίρι να εξερευνήσουν την Ευρώπη με ένα ηλεκτρικό όχημα, με τις πωλήσεις τους να έχουν αυξηθεί πάνω από 50% μέχρι τα μέσα Αυγούστου συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Αν μη τι άλλο, για τους νέους ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E, το άγχος της αυτονομίας δεν υπονομεύει τον ενθουσιασμό του ταξιδιού.Έτσι, από τη Βέρνη της Ελβετίας μέχρι τη Γένοβα, το ιστορικό λιμάνι της Ιταλίας, ή από τη Μαδρίτη μέχρι τις μαγευτικές παραλίες της Μαρμπέγια στην Ισπανία, οι ιδιοκτήτες της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E μπορούν να ολοκληρώνουν αυτές και πολλές ακόμα Ευρωπαϊκές διαδρομές από την πρωτεύουσα μέχρι ένα παραλιακό θέρετρο, μόλις με μία φόρτιση.

Ακόμα και από μία πρωτεύουσα όπως η Πράγα στην Τσεχία που περιβάλλεται από ξηρά, η Mustang Mach-E μπορεί να μεταφέρει μία οικογένεια χωρίς στάση για φόρτιση μέχρι την Szczecin Beach, περίπου 500 km βόρεια της Πολωνίας. Και με την εκτιμώμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία της να φτάνει τα 610 km, η φόρτιση μπορεί να… φτάσει και να περισσέψει.Το ταξίδι από τις πρωτεύουσες της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας ή της Ελβετίας, είναι αρκετά μακρινό. Ωστόσο, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης FordPass Charging Network προσφέρει συμβατούς σταθμούς φόρτισης σε προσβάσιμα παραθαλάσσια θέρετρα από τις πρωτεύουσες αυτών των χωρών, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E να γεμίζουν τις μπαταρίες τους διασφαλίζοντας ότι έχουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για την επιστροφή στο σπίτι.

Ανεξάρτητα από τον προορισμό που έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν οι Ευρωπαίοι ιδιοκτήτες όσο ακόμα κρατά το καλοκαίρι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το EV Trip Planner στο FordPass app για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπολογίζει τη διαδρομή και, με βάση το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της Mustang Mach-E, προγραμματίζει τις όποιες στάσεις φόρτισης χρειαστούν. Το Intelligent Range προβλέπει επίσης με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία με βάση το στυλ οδήγησης, τις καιρικές προβλέψεις και τα δεδομένα πληθοπορισμού από άλλα οχήματα Mustang Mach-E. Οι πρώτες Ford Mustang Mach-E έφτασαν στην Ευρώπη τον Ιούνιο κατακτώντας την κορυφή των πωλήσεων στη Νορβηγία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ford.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top