Βίντεο: O Σωτήρης Κοντιζάς του Master Chef στο τιμόνι του Mazda MX5

Μια "παιδική αγάπη"

Ποιος μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στην ομορφιά των αυτοκινήτων Mazda ή να μην εκφραστεί με ενθουσιασμό και πάθος για την Ιαπωνική μάρκα.‘Έχοντας συμπληρώσει περισσότερα από 100 χρόνια οικονομικής δραστηριότητας στην Παγκόσμια αγορά, η Mazda έχει κατακτήσει τον τίτλο της αντισυμβατικής μάρκας που προκαλεί το κατεστημένο και τολμά τη διαφορετικότητα.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ένα μαγνητικό αποτέλεσμα. Όποιος μεγαλώσει με αυτοκίνητο Mazda ή αισθανθεί την αυθεντική οδηγική εμπειρία ενός MX-5 οδηγείται σε σχέση ζωής.Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Σωτήρη Κοντιζά. Ο διάσημος chef ζει τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα σε Αθήνα και Τόκυο, με το πάθος των 4 τροχών και την αδιάκοπη παρουσία αυτοκινήτων Mazda στην οικογένεια. Συνδεδεμένα με τις παιδικές του αναμνήσεις, τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6, είναι εκείνα που τον οδήγησαν στη μεγάλη του αγάπη για την Ιαπωνική εταιρεία.

Στα φοιτητικά του χρόνια ξημεροβραδιάζεται με το άσβεστο πάθος ενός Mazda MX-5. Και όχι άδικα. Το πισωκίνητο roadster αποτελεί διαχρονικά ίσως το μοναδικό αυτοκίνητο που πυροδοτεί την οδηγική απόλαυση και χαρίζει ανόθευτες στιγμές χαράς.Αυτό ακριβώς το συναίσθημα αναζήτησε πάλι ο διάσημος κριτής του Master Chef. Πίσω από το τιμόνι του πιο ‘fun-to-drive’ αυτοκινήτου, ο Σωτήρης βιώνει αυτό που η μάρκα διαχρονικά πρεσβεύει: Jinba Ittai, ή αλλιώς την εναρμονισμένη και απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.Η παιδική του αγάπη ξαναζωντάνεψε. “Once a Mazda, always a Mazda”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top