Η BMW Χ3 και η Σκάρλετ Γιόχανσον

Κάνει ντεμπούτο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

BMW Χ3 Σκάρλετ Γιόχανσον Μαύρη Χήρα Marvel

Η BMW και τα Marvel Studios συνεργάζονται για πρώτη φορά στην ταινία “Black Widow,” που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου. Το γεμάτο δράση κατασκοπευτικό θρίλερ του MCU (Marvel Cinematic Universe) είναι η τέλεια κινηματογραφική ταινία για την ανάδειξη της BMW X3. Στη δράση συμμετέχει και η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα ήδη προβάλλονται μέσω του καναλιού της μάρκας BMW στο YouTube .Στο γεμάτο δράση κατασκοπευτικό θρίλερ των Marvel Studios, “Black Widow,” η Natasha Romanoff γνωστή και ως Μαύρη Χήρα έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινές σελίδες του παρελθόντος της, όταν αναδύεται στην επιφάνεια μια επικίνδυνη σκευωρία από τα παλιά.

Η BMW και τα Marvel Studios προτίθενται να συνεχίσουν τη συνεργασία και πέρα από την ταινία “Black Widow.”Η ‘Μαύρη Χήρα’ των Marvel Studios είναι γεμάτη από συναρπαστικές σκηνές δράσης. Τα γυρίσματα ήταν τεστ αντοχής, δοκιμάζοντας τα όρια όχι μόνο των πρωταγωνιστών αλλά και των αυτοκινήτων συμπρωταγωνιστών τους. Αυτό είναι κάτι που οι επισκέπτες του BMW Welt στο Μόναχο θα μπορέσουν να βιώσουν από πρώτο χέρι στα πλαίσια ειδικής έκθεσης που προγραμματίζεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες και θα συμπίπτει με το ξεκίνημα της προβολής της ταινίας.

Φιλοξενεί τα original αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία, τα οποία μεταφέρθηκαν από το πλατό, αποτελώντας ειδικά εκθέματα. Η έκθεση στο BMW Welt θα περιλαμβάνει την BMW X3 που αντιμετώπισε βαριά πυρά σε μια από τις σκηνές καταδίωξης της ταινίας, αλλά και την BMW Σειρά 2 Gran Coupé με όλα τα σημάδια από τις συναρπαστικές σκηνές δράσης.


Από τις 25 Ιουνίου, οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν εικονικά και τα δύο μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Black Widow” των Marvel Studios: την BMW X3 M και την BMW Σειρά 2 Gran Coupé. Η συναισθηματική εικονική εμπειρία - Emotional Virtual Experience (EVE) που δημιούργησε η BMW, και η οποία τώρα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 2.000 εκθέσεις εμπόρων και υποκαταστήματα BMW, προσφέρει μία τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση των οχημάτων για γνωριμία από πρώτο χέρι.Χάρη στο EVE VR, τα δύο μοντέλα έχουν ψηφιοποιηθεί και είναι προ-διαμορφωμένα για πελάτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ψηφιακά τα αυτοκίνητα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία στα καταστήματα των εμπόρων.

Παρακολουθήστε τη Μαύρη Χήρα των Marvel Studios στους κινηματογράφους από τις 8 Ιουλίου και ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες της BMW Hellas στα Social Media για περισσότερη δράση αλλά και για να ενημερωθείτε πώς θα κερδίσετε δώρα από την επίσημη συλλογή της ταινίας.     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top