Η τιμή του VW  ID.4 στην Ελλάδα 

Πότε θα το δούμε 

VW  ID.4 τιμή Ελλάδα

Το ID.4 είναι το πρώτο παγκόσμιο ηλεκτρικό SUV της Volkswagen και η ώρα που θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους του πλανήτη πλησιάζει. Οι προπωλήσεις της 1ST Edition του μοντέλου σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ενώ σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν οι προπωλήσεις των υπόλοιπων εκδόσεων σε περίπου 30 ευρωπαϊκές χώρες – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – καθώς και στις Η.Π.Α.. Οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες στις ευρωπαϊκές, κινεζικές και αμερικανικές αγορές, είναι προγραμματισμένες για την άνοιξη.


Στις κορυφαίες εκδόσεις του ID.4 θα κάνει την εμφάνισή της και μία παγκόσμια πρωτιά για τη Volkswagen: η head-up οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία καθοδηγεί με δυναμικό τρόπο, προβάλλοντας επιλεγμένα σύμβολα στο ευρύτερο οπτικό πεδίο του οδηγού, συνδυάζοντάς τα με την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, τα βέλη στροφής της πλοήγησης, θα εμφανίζονται σε απόσταση περίπου 10 μέτρων, μπροστά από τον οδηγό, σε μία συνύπαρξη με τη φυσική μορφολογία της διαδρομής που επιθυμεί να ακολουθήσει. 


Με την παγκόσμια διάθεση του ID.4, η Volkswagen υπογραμμίζει με εμφατικό τρόπο τη φιλοδοξία της να γίνει ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρικής κινητικότητας. Για αυτόν ειδικά τον σκοπό, η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2023. Το πλάνο της Volkswagen είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και επιθετικό: μέχρι το 2025, σκοπεύει να είναι σε θέση να παράγει 1,5 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε ετήσια βάση. 


Το ID.4, στις εκδόσεις ID.4 1ST και ID.4 1ST Max είναι διαθέσιμο για παραγγελία και στην Ελλάδα, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής να ξεκινούν από 46.800 €. Στην τιμή αυτή δεν έχει συνυπολογιστεί το ποσό επιδότησης της καμπάνιας «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και το οποίο φτάνει έως τα 6.000 €. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top