Citroen:απολύμανση αυτοκινήτου με τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγείας   

Με 50 ευρώ

Citroen απολύμανση αυτοκινήτου

Σε ολόκληρο το δίκτυο της Citroen έχουν  θεσπίσει μία πλήρη σειρά μέτρων ώστε να ενισχύσουν τα πρωτόκολλα υγιεινής. Οι άνθρωποί της  έχουν εκπαιδευτεί σε ότι αφορά την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής που προστατεύουν και εσάς και τους ίδιους. Γίνεται εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων εργασίας  οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας. Χρησιμοποιούν προϊόντα που έχουν επιλεγεί από εμπειρογνώμονες τεχνικούς και από το χώρο της υγείας ώστε να εξασφαλίζουν πάντα την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Οι παρακάτω ενέργειες απολύμανσης του αυτοκινήτου σας διασφαλίζουν την ιδανικό βαθμό της ποιοτικής εργασίας:

. Ειδικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας των τεχνικών μας
. Προετοιμασία αυτοκινήτου
. Καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού σε 17 βήματα, με όλες τις πόρτες ανοιχτές
. Καθαρισμός και απολύμανση εξωτερικά του αυτοκινήτου
. Αφαίρεση του εξοπλισμού προστασίας των τεχνικών.

Το πακέτο Citroën Clean ’n Safe ,που περιλαμβάνει έναν έλεγχο ασφαλείας (με 20 σημεία ελέγχου), καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου σας, μόνο με 50€.Η Citroën κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να συντηρεί και να επισκευάζει τα ελαφρά επαγγελματικά και επιβατικά οχήματα των πελατών της και να τους παρέχει την απαραίτητη βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης από βλάβη.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας των πελατών και των υπαλλήλων της μέσω της εφαρμογής αυστηρών μέτρων στα συνεργεία όπως είναι  η χρήση μάσκας, η υποχρεωτική χρήση γαντιών, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας θα πρέπει να τηρείται στην ουρά κατά τη διάρκεια της παραλαβής και του ελέγχου του αυτοκινήτου, στα συνεργεία.Εάν έχετε συμπτώματα όπως βήχα ή πυρετό κατά την άφιξή στις εγκαταστάσεις είναι ανμαγκαίο  να καθυστερήσετε το ραντεβού σας μέχρι να υποβληθείτε σε ιατρικό έλεγχο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top