Αυτό είναι το νέο Toyota Yaris Cross-Πότε έρχεται 

Με υβριδκή δύναμη και τετρακίνηση 

Toyota Yaris Cross

Το Yaris Cross είναι το πρώτο μικρό SUV της Toyota το οποίο "πατάει" στην ίδια πλατφόρμα με το Yaris αλλά είναι υπερυψωμένο . Με μήκος 4.18 μέτρα, πλάτος 1.76μ., ύψος 1.56μ. και μεταξόνιο 2.56 μέτρα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τον " μικρό αδελφό" του και διακρίνεται για τους πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες.Το πορτμπαγκάζ έχει διαθέσιμα 390 λίτρα.

Εσωτερικά ξεχωρίζει ο μοντέρνος σχεδιασμός του ταμπλό με την μεγάλη οθόνη αφής στην μέση ,όπου θα προβάλλονται όλες οι ενδείξεις των σύγχρονων συστημάτων ασφάλειας ,άνεσης και συνδεσιμότητας.του αυτοκινήτου. Στην "καρδιά' του νέου μοντέλου υπάρχει ένα  υβριδικό σύνολο με τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1500 κ.εκ. ο οποίος συνδυάζεται με  ηλεκτρικά μοτέρ  Η απόδοσή  είναι 116 ίπποι  και θα προσφέρεται  ως 2κίνητο όσο και ως 4κίνητο με το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα AWD-i intelligent all-wheel drive. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους δυο τροχούς και όταν χαθεί η πρόσφυση θα εμπλέκεται με αυτόματο τρόπο και ο πίσω άξονας χάρη στο ηλεκτρικό μοτέρ.

Το Toyota Yaris Cross τοποθετείται κάτω από την κατηγορία του C-HR και θα είναι ιδιαίτερα  "καθαρό" όσον αφορά τους ρύπους . Το λανσάρισμα στην αγορά θα γίνει μέσα στο 2021.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top