H φόρτιση και η αυτονομία του νέου Nissan LEAF

Γρήγορη φόρτιση και στο σπίτι

Nissan LEAF φόρτιση αυτονομία τιμή

Αν νομίζετε ότι η Nissan ανακάλυψε τα τελευταία χρόνια τα ηελκτρικά αυτοκίνητα κάνετε λάθος. Την δεκαετία του 70  είχε αποκαλύψει το πρώτο της αυτοκίνητο που λειτουργούσε με μπαταρία και από τότε εξελλίσει συνέχεια. Το νέο Nissan LEAF αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Η φόρτιση είναι ιδαίτερα εύκολη και γίνεται με διαφορετικούς τρόπους. Η Nissan δουλεύοντας με το πρότυπο CHAdeMO των ηλεκτρικών οχημάτων έχει ήδη χτίσει το πιο ανταγωνιστικό  δίκτυο φόρτισης στην Ευρώπη με 4.600 ταχυφορτιστές μέχρι σήμερα. Επίσης, βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας "πράσινων" διαδρόμων για οδήγηση μακρινών αποστάσεων μεταξύ δημοφιλών προορισμών. Ο κλασσικός τρόπος για να φορτίσετε το Nissan LEAF σας είναι χρησιμοποιώντας ένα από τα καλώδια που σας παρέχονται.

Το δίκτυο των δημόσιων ταχυφορτιστών μεγαλώνει συνέχεια και πολλοί αντιπρόσωποί της Nissan σας δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τους ταχυφορτιστές δωρεάν.Με τον ταχυφορτιστή μπορείται να φορτίσετε την μπαταρία σας σε ποσοστό μέχρι 80% σε μόλις 60 λεπτά. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε  τον οικιακό φορτιστή διπλής ταχύτητας 7kW της Nissan για να φορτίσετε στο σπίτι σε λιγότερο από 7,5 ώρες. Σχεδιασμένος για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, είναι ο ταχύτερος οικιακός φορτιστής της Nissan που υπάρχει. Με  ισχύ 150 ίππων η αυτονομία που δίνεται σε κάθε φόρτιση φτάνει τα 270 χλμ.

Επιπλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την άυξηση της αυτονομίας  με βάση το δικό σας στυλ οδήγησης  Η επιλογή της λειτουργίας "ECO" σας δίνει την δυνατότητα άυξησης έως  και 10% την οικονομία ενέργειας και ο συνδυασμός των λειτουργιών  "Β" + "ECO" δίνει μέγιστη οικονομία έως και 30%.

Η Nissan δίνει εγγύηση για  τη λειτουργία της μπαταρίας για 5 χρόνια/100.000 χλμ και τη χωρητικότητα της μπαταρίας για 8 χρόνια/160.000 χλμ (αν μέσα στην περίοδο της εγγύησης η χωρητικότητα πέσει κάτω από τις εννέα μπάρες σε σύνολο δώδεκα στον δείκτη επιπέδου χωρητικότητας μπαταρίας, η εγγύηση καλύπτει όποια επισκευή απαιτείται για να επανέλθει η χωρητικότητα στο επίπεδο των εννέα μπαρών ή παραπάνω στον δείκτη).

Στα πλεονεκτήματα του Nissan LEAF είναι και το εξαιρετικά μειωμένο κόστος συντήρησης επειδή υπάρχουν λιγότερα κινούμενα μέρη. Η συντήρηση του LEAF γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αντιπροσωπεία ο οποίος έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας τις αυστηρούς κανόνες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι τιμές του Nissan LEAF με πλούσιο εξοπλισμό ξεκινούν από τα 33990 ευρώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top