Έρχονται τα νέα Hyundai i20 ΚΑΙ i30

Με ποιο μοντέλο μας δείχνει το μέλλον

Hyundai μοντέλα i20 Και i30

.Το ολοκαίνουργιο i20 διαθέτει  εντελώς νέα σχεδίαση και αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο στην Ευρώπη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai «Sensuous Sportiness». Αντίστοιχα, το νέο i30 διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

 

Το ολοκαίνουριο i20 θα διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες που προσδίδουν αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Πίσω από το τιμόνι του οχήματος θα βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με χρωματισμούς που αλλάζουν αναλόγως την drive mode που επιλέγει ο οδηγός – μπλε χρωματισμός για Normal, πράσινος για Eco και πορτοκαλί για Sport. Στα δεξιά του τιμονιού, τοποθετημένη ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται η κεντρική οθόνη αφής AVN (ήχου / βίντεο / πλοήγησης) 10,25 ιντσών.

Ενσωματωμένη στην οθόνη αφής AVN υπάρχει μια σειρά από νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που βρίσκουμε για πρώτη φορά στο i20, συμπεριλαμβανομένου του Hyundai Bluelink Telematics. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Hyundai LIVE services, οι οποίες περιλαμβάνουν δεδομένα κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με κοντινούς σταθμούς καυσίμων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των καυσίμων και των χώρων στάθμευσης, καθώς και online φωνητική αναγνώριση. Επιπρόσθετα, τα Bluelink services περιλαμβάνουν Find My Car, remote lock services, navigation σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, πληροφορίες συναγερμού του οχήματος και αναφορές συντήρησης. 
 
Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο i20 είναι πλήρως συμβατό με Android Auto και Apple Car Play, ασύρματα σε συνδυασμό με το 8 "Display Audio. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη περιοχή ασύρματης φόρτισης. Ένα νέο ηχοσύστημα Bose που αποτελείται από οκτώ ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, προσφέρει εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας. 

Ταυτόχρονα με το νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon, που σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε όλους τους τύπους αμαξώματος του i30.

 
Παράλληλα με τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες του ολοκαίνουριου i20 και του νέου i30, η Hyundai μας προετοιμάζει για το μέλλον με το  νέο EV concept car “Prophecy”, το οποίο αποτελεί την τελευταία έκφραση της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρείας "Sensuous Sportiness". 


Η

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top