Τι καλό μας ετοιμάζει η Nissan

 Ποιοί είναι οι νέοι στόχοι

Nissan Frontier

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει στο νέο περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης της Nissan στο Decherd του Tennessee, όπου οι εργαζόμενοι στην γραμμή συναρμολόγησης μαθαίνουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή των κινητήρων των μελλοντικών οχημάτων της Nissan. Ένας από τους πρώτους στόχους του κέντρου εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει τους εργαζόμενους  στην συναρμολόγηση της “καρδιάς” του επόμενης γενιάς του Frontier, ενός ολοκαίνουργιου, πανίσχυρου κινητήρα  V6 3.8 λίτρων που θα “ενσωματωθεί” στο Nissan Frontier 2020. 


 Το 2020 Nissan Frontier, το οποίο σηματοδοτεί το τελευταίο μοντέλο της τρέχουσας γενιάς, θα διαθέτει την μεγαλύτερη ισχύ στην κατηγορία του, με  310 ίππους, ενώ παράλληλα θα προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και αντίστοιχες επιδόσεις εκπομπών ρύπων. Διαθέτοντας, ως στάνταρ, τον κινητήρα V6 των  3,8 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων, το ευέλικτο 2020 Frontier επικεντρώνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κατόχων φορτηγών στις Η.Π.Α. 

Το 2020 Nissan Frontier θα κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2020. Η Nissan ανακοίνωσε επίσης ότι ο ίδιος κινητήρας θα ενσωματωθεί  στο ολοκαίνουργιο Frontier επόμενης γενιάς, που θα συναρμολογηθεί στο Canton του Mississippi

Το εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων Nissan Decherd είναι ένα από τα εργοστάσια με τον υψηλότερο όγκο παραγωγής στις  Η.Π.Α., με ικανότητα συναρμολόγησης 1 εκατομμυρίου κινητήρων ετησίως. Το εργοστάσιο απασχολεί 1.700 εργαζόμενους και έχει κατασκευάσει  περίπου 14 εκατομμύρια κινητήρες από το 1997, όπου και ξεκίνησε την λειτουργία του. Το  Nissan Decherd συναρμολογεί επί του παρόντος κινητήρες για οχήματα Nissan και INFINITI, όπως τα Altima, Maxima, Rogue, Pathfinder, Frontier, TITAN και INFINITI QX60. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top