Traction: Ο Κώστας Στεφανής στο τιμόνι ενός μυθικού αυτοκινήτου

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:15 στο Star

Αυτή την Κυριακή ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει στο Traction ένα μυθικό αυτοκίνητο με όλη τη σημασία της λέξης, ένα μοναδικό δημιούργημα της αυτοκίνησης, που ακούει στο όνομα Lancia Stratos.

Ο Ηλίας Βρεττός στο Traction: «Δεν πίστευα πως θα συνέβαινε ποτέ σε μένα»

Μεγαλούργησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) κερδίζοντας τρία πρωταθλήματα κατασκευαστών. Η Lancia Stratos σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση, με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και κινητήρα Ferrari.

Πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 1978, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ράλι με τους «Σιρόκο»-Μ. Μακρινό και ανακατασκευάστηκε πλήρως από την ομάδα της Genesis.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Audi Q3 Sportback: Ένα αυτοκίνητο, που συνδυάζει αρμονικά τα σπορ χαρακτηριστικά και τον coupe σχεδιασμό, με τις αρετές ενός οχήματος ελεύθερου χρόνου (SUV). Ο Μάνος και η Ινώ Στεφανή, μας αναδεικνύουν τα ξεχωριστά του σημεία.


➢    Mercedes C-Class: Αν και τα SUV οχήματα κερδίζουν συνεχώς έδαφος, η Mercedes συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των sedan, με τη νέα C-Class να αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση σε αυτή την κατηγορία. Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου ανακαλύπτουν γιατί η C-Class παραμένει best seller..
➢    Shell Smart Club: Το Smart Club της Shell επεκτείνεται, μια και πλέον διαθέτει περισσότερα από 15.000 προϊόντα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Η ομάδα των συντελεστών του TRACTION καλείται να το διαπιστώσει.

Παρακολουθήστε όλα τα επεισόδια της εκπομπής Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top