Ο Ηλίας Βρεττός στο Traction: «Δεν πίστευα πως θα συνέβαινε ποτέ σε μένα»

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14.15 στο Star

Ο Ηλίας Βρεττός, μία σύγχρονη φωνή με σωστή κατάρτιση γύρω από το αυτοκίνητο, με δομημένη σκέψη και άποψη, ταξίδεψε  με τον Κώστα Στεφανή μέσα στο νέο Tarraco, τη ναυαρχίδα των SUV της Seat. Μιλούν για μουσικές και το αυτοκίνητο γενικότερα για το οποίο έχει ιδιαίτερη γνώση και αγάπη. Αναφέρεται με προσοχή σε θέματα οδικής ασφάλειας με αφορμή ένα δικό του συγκλονιστικό ατύχημα που συνέβει το 2018 στην παραλιακή. Ο Ηλίας Βρεττός είχε νοσηλευτεί με κατάγματα στο χέρι, τη λεκάνη και το πόδι.

«Για μένα η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα αυτοκίνητο. Δεν πίστευα ποτέ πως θα συνέβαινε σε μένα. Έχουμε την εντύπωση πως είμαστε άτρωτοι πως δε θα συμβεί τίποτα σε μας. Αυτό που κατάλαβα ήταν πως μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Αν δε φορούσα ζώνη δε θα ήμουν ζωντανός. Πάντα βάζω ζώνη και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στους τηλεθεατές του Traction δήλωσε ο τραγουδιστής.

 

 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Mazda 3: Μπορεί να έλλειψε κάποια χρόνια από την ελληνική αγορά, αλλά επέστρεψε αλλαγμένη και ανανεωμένη με επαναστατικούς κινητήρες Skyactiv και εντυπωσιακή σχεδιαστική προσέγγιση. Ο λόγος για τη Mazda και πιο συγκεκριμένα για το νέο μοντέλο «3» στην έκδοση Hatchback!
➢    VW Golf: Στο μαγευτικό Porto, στην άλλη άκρη της Ευρώπης, ο Κώστας Στεφανης δοκιμάζει και ανακαλύπτει την 8η γενιά του Golf, ενός μοντέλου, που στην 45χρονη πορεία του, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 35 εκατομμύρια πωλήσεις. Διατηρεί τον κλασσικό σχεδιαστικό του χαρακτήρα, αλλά γεμάτο με σύγχρονες τεχνολογίες.
➢    Harley-Davidson LiveWhire: Η πρώτη ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα παραγωγής από μεγάλο κατασκευαστή σε μία προσπάθεια-«εκστρατεία» καινούργιων μοντέλων για το πέρασμα στη νέα εποχή της, που περιλαμβάνει και την ηλεκτροκίνηση.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top