Γιατί έκαναν αλλαγές στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Hyundai 

Νέο τμήμα ανάπτυξης εικονικών οχημάτων

Κέντρο έρευνας ανάπτυξης Hyundai

Ο όμιλος Hyundai Motor Group ξεκίνησε μια σειρά σημαντικών αλλαγών στις εγκαταστάσεις αλλά και τις διαδικασίες ανάπτυξης του κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D center), ώστε να ανταποκριθεί στο πλαίσιο των νέων τεχνολογιών της μελλοντικής κινητικότητας. Εστιάζοντας πάντοτε στις ανάγκες των πελατών, η νέα δομή θα βελτιώσει τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ανάπτυξης, αποτελεσματικότητας και βελτιστοποίησης του κόστους.Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός (System-Based Organization - SBO) του οχήματος, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες εκκινώντας από την αρχική φάση της ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων της απόδοσης των οχημάτων, των ανταλλακτικών, της τυποποίησης ακόμη και των προμηθειών, της παραγωγής και των προμηθευτών. 

Το νέο κέντρο αρχιτεκτονικής ανάπτυξης θα εφαρμόσει τις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς στην φάση ανάπτυξης του οχήματος, ενώ θα εξετάσει την ανταλλαγή και τη διαμόρφωση των εξαρτημάτων μεταξύ των μοντέλων για να εξασφαλίσει πρόοδο στις επιδόσεις, την ποιότητα και την κερδοφορία διαμέσου συνεργασίας με μονάδες τεχνολογικών συστημάτων.Ο μηχανολογικός σχεδιασμός, οι μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι μονάδες τεχνολογικών δοκιμών - προηγουμένως ομαδοποιημένες βάσει λειτουργικότητα - θα οργανωθούν από το σύστημα οχημάτων του Ομίλου βάσει του πλαισίου , του αμαξώματος, των ηλεκτρονικών συστημάτων και των τεχνολογικών μονάδων των κινητήρων. Η νέα δομή θα διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης, επιταχύνοντας τη διαδικασία επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.

Ένα νέο τμήμα ανάπτυξης εικονικών οχημάτων θα υλοποιεί εικονικές διαδικασίες για την επιτάχυνση της συνολικής ανάπτυξης του οχήματος χρησιμοποιώντας διάφορα εικονικά μοντέλα και μεθοδολογίες προσομοίωσης. Αυτό θα επιτρέψει στον Όμιλο να μειώσει τα αρχικά κόστη επενδύσεων και να δώσει ευκαιρίες στην ενίσχυση των μελλοντικών δομών τεχνολογικής κινητικότητας.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top