Η εντυπωσιακή έκθεση της Mazda αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη

 Μεγάλη επένδυση του Ομίλου Συγγελίδη

Έκθεση Της Mazda Autoone

Στο πλαίσιο μιας διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Συγγελίδη ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της MAZDA AUTOONE, ως επίσημου σημείου πώλησης της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων MAZDA στην Ελληνική αγορά. 

Η εντυπωσιακή έκθεση της Mazda αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Τα εγκαίνια της MAZDA Autoone έγιναν την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20.30 μμ. με απόλυτη επιτυχία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή MAZDA, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κος. Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας κα. Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος. Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Η εντυπωσιακή έκθεση της Mazda αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της MAZDA Autoone συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει ως πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο κα σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA.  

Η εντυπωσιακή έκθεση της Mazda αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Η AUTOONE A.E. διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της Mazda, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της MAZDA καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου. 

Η εντυπωσιακή έκθεση της Mazda αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top