Τι ξεχωριστό έχει το νέο Kymco Downtown 350i ABS  

Με τιμές από 4995 ευρώ

Νέο Kymco Downtown 350i ABS  

To Downtown 350i ABS είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο χαρακτηριστικά των κατηγοριών Luxury GT και Sport Touring, έχοντας σημειώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 100.000 πωλήσεις. O κινητήρας ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC της Kymco και ενσωματώνει όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία αιχμής του σήμερα. Στην πράξη, G5-SC σημαίνει μικρότερο βάρος, μικρότερες τριβές, μικρότερη κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη. O μονοκύλινδρος 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης, με σχεδίαση που βελτιώνει τη ροή του αέρα και διατηρεί αναλλοίωτη την απόδοση, ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι και το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους. Στα φρένα έχει επιλεγεί κυματιστός δίσκος διαμέτρου 260mm με τριπίστονη δαγκάνα για μπροστά και ένας ακόμη με διπίστονη δαγκάνα διαμέτρου 240mm πίσω. Το δικάναλο σύστημα ABS 9.1 τελευταίας γενιάς της Bosch περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.

Οι  βασικές λειτουργίες του Noodoe: είναι το GPS  με πρόσθετους χάρτες για χρήση σε άλλες χώρες. Ο καιρός  με την πρόγνωση του. Το Smart Compass  που παρέχει πληροφορίες για θέσεις συνεργατών της Kymco (πχ συνεργεία), βενζινάδικα, καταστήματα, καθώς και άλλα χρήσιμα σημεία που ενδιαφέρουν τον αναβάτη. Επιπλέον, αν οι αναβάτες οδηγούν σε ομάδα, το όργανο μπορεί να δείχνει τη σχετική θέση των μελών της στον πίνακα των οργάνων. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει προτιμώμενο σχέδιο του ταχύμετρου από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσει το δικό του. Το Noodoe μπορεί να εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone  όπως το Facebook, WhatsApp, αναπάντητες κλήσεις κ.λπ. Το Noodoe καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσης και έτσι μπορεί να καθοδηγήσει τον αναβάτη στο σταθμευμένο του scooter μέσω σχετικής εφαρμογής..

Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του scooter (εάν το επιθυμεί), όταν το πλησιάζει να τον καθοδηγεί με φωτεινό σήμα έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίσει το όχημά του σε μεγάλους χώρους στάθμευσης. Επιπλέον για το 2019, το Downtown 350i ABS προσφέρεται με δωρεάν πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης σε 4 χρόνια. Η βασική έκδοση κοστίζει  4.995 € και η έκδοση Noodoe 5.595 €


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top