TRACTION με… στρατιωτική πειθαρχία αυτή την Κυριακή

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 14:15

Στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου, ο Θοδωρής Αθερίδης, έρχεται στο TRACTION με… στρατιωτική πειθαρχία. Αφορμή, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του χαρισματικού ηθοποιού στην ταινία «Αιγαίο S.O.S», που προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Ο Κώστας Στεφανής, συστήνει το νέο Kia Ceed, ένα αυτοκίνητο, που καταφθάνει γεμάτο τεχνολογίες αιχμής! Με φανερή την εστίαση στην αγορά της Ευρώπης, όπου οι πωλήσεις της Kia έχουν διπλασιαστεί, το νέο Kia Ceed βασίζεται σε μια ιδιαίτερα εξελιγμένη πλατφόρμα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει, χωρίς διαφοροποιήσεις, κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτροκινητήρες. Γιατί το μέλλον της αυτοκίνησης, βρίσκεται πιο κοντά από ότι ίσως να έχουμε συνειδητοποιήσει...

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Porsche 911 GT2 & GT3: Η Porsche γιορτάζει 70 χρόνια ιστορίας και ο Μάνος Στεφανής ταξίδεψε, σε μια δημοσιογραφική αποστολή-εμπειρία, στο κέντρο εκπαίδευσης "Pοrsche Experience Center" στην Πολωνία. Εκεί, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει αυτοκίνητα, που αποτελούν ευσεβή πόθο των απανταχού petrolheads, όπως οι Porsche 911 GT2 και GT3 και να μας μεταφέρει, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, τη μοναδική αίσθηση της οδήγησης δύο τόσο προηγμένων πυραύλων εδάφους-εδάφους.
➢    Suzuki Vitara: Καθώς πολεμικές τέχνες και Suzuki αποτελούν δύο διαχρονικές ιαπωνικές αξίες, ο Master Thomas (Θωμάς Ευθυμίου) και η Ino San (Ινώ Στεφανή)  εστίασαν στις πρώτες, για να παρουσιάσουν το Vitara, ένα από τα πιο διαχρονικά μοντέλα της Suzuki. Με ιστορία 30 ετών, το Suzuki Vitara έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, συνδυάζοντας τεχνογνωσία δεκαετιών με σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1000 και 1400 κ.εκ.  
➢    Piaggio MP3 350: Το αειθαλές πλέον MP3 της Piaggio αυξάνει τον κυβισμό του στα 350 κ.εκ. Ο νέος κινητήρας διαθέτει μετάδοση υγρού συμπλέκτη, ενώ συνοδεύεται από αλλαγές στις αναρτήσεις και στον εξοπλισμό, αυξάνοντας την ασφάλεια και την άνεση. Περισσότερα επί της οθόνης, από τον Θανάση Χούντρα.

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top