Επισκεφτείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και μπείτε σε έναν νέο κόσμο εμπειριών

Ο νέος ανανεωμένος κατάλογος Smart Club είναι εδώ

Shell Smart Club

Πρώτη δημοσίευση 20:30

Από σήμερα, ο ανανεωμένος και εμπλουτισμένος κατάλογος του Smart Club είναι έτοιμος και περιμένει τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα πρατήρια Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους.O νέος κατάλογος Smart Club προσκαλεί τους καταναλωτές να ταξιδέψουν σε έναν νέο κόσμο εμπειριών. Εκεί μπορούν να βρουν νέες κατηγορίες δώρων και μάρκες προϊόντων που δεν υπήρχαν κατά το παρελθόν, περιλαμβάνοντας περισσότερες από 10 κατηγορίες δώρων, 300 προϊόντα και περισσότερες από 50 μάρκες. Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν και για τις νέες προσφορές και δυνατότητες που έχουν μέσα από τις νέες συνεργασίες του Smart Club με εταιρείες όπως η Hellas Direct και τα Odeon Cinemas.   


Αναλυτικότερα, ο νέος κατάλογος γίνεται περισσότερο τεχνολογικός, καλύπτοντας αντίστοιχες ανάγκες με πληθώρα επιλογών σε smartphones, tablets, wearables γνωστών brands, Bluetooth ηχεία αλλά και gaming αξεσουάρ. Ακόμα, στον νέο κατάλογο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν και λύσεις για το σύγχρονο smarthome. Μέσα του smartphone τους έχουν τη δυνατότητα να ανάψουν το φως και να ακούσουν μουσική από την ίδια Smart LED λάμπα που θα βρουν στον κατάλογο. 


Οι καταναλωτές που προτιμούν τις διαδικτυακές αγορές μπορούν επίσης να επισκεφτούν το νέο loyalty eShop www.allSmart.gr και να επιλέξουν μεταξύ περισσότερων από 7.000 προϊόντων διαφόρων κατηγοριών τα οποία μπορούν να αποκτήσουν με εξαργύρωση πόντων, πληρωμή μετρητών ή συνδυασμό των δύο. Παράλληλα, με κάθε αγορά επιβραβεύονται με πόντους στην κάρτα Smart.Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Smart Club των πρατηρίων Shell, το πιο πετυχημένο πρόγραμμα πιστότητας στην Ελλάδα, εξαργυρώνει περισσότερα από 200.000 δώρα ετησίως και ο αριθμός ενεργών καρτών ανέρχεται στις 650.000.Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και ταξιδέψτε στον νέο κόσμο εμπειριών που σας προσφέρει ο νέος κατάλογος Smart Club!


Bαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top