ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ανάκληση  Mazda  6 στην Ελλάδα

Δείτε για ποιο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ  λόγο γίνεται

Mazda

Η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας  προχωρά την ανάκληση Mazda 6 .

Το πρόγραμμα της ανάκλησης αφορά  2.145 οχήματα που κατασκευάστηκαν από τον Μάρτιο του 2002 έως τον Δεκέμβριο του 2007. Σε αυτά τα αυτοκίνητα  η συνεχιζόμενη έκθεση σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας μπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση της πυκνότητα του υλικού στον πυροκροτητή. Σε περίπτωση σύγκρουσης, όπου πρέπει να ανοίξει ο  μετωπικός αερόσακος  του οδηγού, τότε μπορεί να μη γίνει αποτελεσματική ανάπτυξη του αεροσάκου και ο πυροκροτητής να θρυμματιστεί και τα θραύσματα του να χτυπήσουν τον οδηγό ή άλλους επιβάτες του οχήματος, με αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα. Οι ιδιοκτήτες, θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top