Ο Τομ Κρουζ στο τιμόνι της BMW στην ταινία Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση

Ποια μοντέλα οδηγεί

Ο Τομ Κρουζ οδηγεί  BMW  στην Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώσ

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ είναι η ταινία  λανσάρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο από τις 27 Ιουλίου. Στη νέα ταινία, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) με την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και κάποιους γνωστούς συνεργάτες τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) κάνουν αγώνα ενάντια στο χρόνο, εξ αιτίας μιας αποτυχημένης αποστολής. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett, και η Vanessa Kirby πλαισιώνουν επίσης δυναμικό καστ με σκηνοθέτη τον Christopher McQuarrie.

Στο δυναμικό της ομάδας μπαίνει η νέα BMW M5 και αρκετά ακόμα μοντέλα BMW, αναμεσά τους οι 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, BMW Σειρά 7 Sedan και BMW R nineT Scrambler. Διακοσμημένη με Αξεσουάρ BMW M Performance, όπως μαύρη μάσκα (νεφρών) και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, η BMW M5 κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην ταινία. Με τον πανίσχυρο 4.4L V8 biturbo κινητήρα με τεχνολογία TwinPower Turbo και 441 kW/600 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km) και νέο, υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης M xDrive, η BMW M5 φροντίζει ο Ethan Hunt (Cruise) να έχει πάντα την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την τέλεια δυναμική συμπεριφορά  για να μπορεί πάντα να βρίσκεται μπροστά από τους εχθρούς του.

Η BMW R nineT Scrambler εμφανίζεται σε κομβικές  σκηνές, κάνοντας παράτολμους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα σε μία άγρια καταδίωξη μέσα στο Παρίσι. Μία 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, από το ιστορικό παρελθόν της BMW κάνει μία επίσης συγκλονιστική εμφάνιση σε μία σκηνή γεμάτη αδρεναλίνη. Η BMW συνεργάζεται με τη θρυλική κινηματογραφική σειρά από το 2011, και στην προσεχή ταινία, για μία φορά ακόμα υποστηρίζει το όλο εγχείρημα με μία γκάμα οχημάτων και παγκόσμιες δραστηριότητες marketing.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top