Νέα καλοκαιρινή προσφορά των πρατηρίων Shell να την πιείς… στο θερμός

Συλλεκτικά θερμός ειδικά κατασκευασμένα για τους οδηγούς

Νέα καλοκαιρινή προσφορά των πρατηρίων Shell να την πιείς

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει συλλεκτικά θερμός Shell και το νέο, εμπλουτισμένο με βιταμίνες νερό CoolVit, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς με την αγορά κάθε θερμός η Shell συμβάλλει στην αφαίρεση δύο κιλών πλαστικού από τη θάλασσα!

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Diesel ή Shell V-Power Racing έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα τέσσερα συλλεκτικά θερμός Shell, ειδικά σχεδιασμένα για οδηγούς, και το νέο, εμπλουτισμένο με βιταμίνες νερό CoolVit με επιπλέον χρέωση μόλις 5,90€.

Το θερμός είναι ειδικά σχεδιασμένο να ταιριάζει σε όλες τις ποτηροθήκες των αυτοκινήτων, έχει διπλό τοίχωμα για να διατηρεί τη θερμοκρασία των κρύων και ζεστών ροφημάτων για μεγαλύτερο διάστημα και είναι από ανακυκλωμένο υλικό, ασφαλές για τρόφιμα.

Το συγκεκριμένο θερμός έχει και επιπλέον πλεονεκτήματα καθώς υπηρετεί τρεις εξαιρετικά σημαντικούς σκοπούς: λιγότερο πλαστικό, λιγότερα απόβλητα και λιγότερη φτώχεια. Κάθε θερμός που πωλείται υποστηρίζει τον διεθνή οργανισμό Plastic Bank, μια κοινωνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε χώρες με υψηλά επίπεδα φτώχειας και ρύπανσης από πλαστικό. Η Plastic Bank παρέχει μια σταθερή και υψηλή αγοραστική αξία για τα πλαστικά απόβλητα, ενθαρρύνοντας έτσι τη συλλογή τους. Τα άτομα που συλλέγουν το πλαστικό μπορούν να το ανταλλάσσουν με χρήματα, αντικείμενα ή υπηρεσίες, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό την ποιότητα της ζωής τους.

Τέλος, το CoolVit είναι φυσικό νερό εμπλουτισμένο με πολύτιμες βιταμίνες. Τρεις διαφορετικές συνταγές (CoolVit Relax, Sport και Defence) η καθεμία με τον δικό της συνδυασμό φρούτων, υπόσχονται να προσφέρουν μια ισχυρή εναλλακτική λύση στην καθημερινή σας ανάγκη να διατηρείτε έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Οι βιταμίνες που περιέχονται στα CoolVit έχουν τις ιδιότητες εκείνες ώστε να παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα της χαλάρωσης, της ενέργειας ή της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθώντας τον οργανισμό σας να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell,  δροσιστείτε και συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος!

Βαγγέλης  Γκούμας

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top