Ανακρίνοντας την τελική εξάδα του MasterChef!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε τους έξι εναπομείναντες παίκτες σε μια ακόμα ομαδική δοκιμασία κοντά στη φύση.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μίλησαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά και για κάποιους από τους συμπαίκτες τους που έχουν αποχωρήσει.

Ενδεικτικά, ο Τιμολέων Διαμαντής ανέφερε: «Φαίνομαι αλαζόνας και εγωιστής, αλλά εγώ από την οντισιόν είπα ότι θέλω να νικήσω. Αν κερδίσω θα έρθω Αθήνα και θέλω να ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά. Λυπήθηκα όταν αποχώρησε η Μάγκυ».

Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι κάθε φορά που οι παίκτες πηγαίνουν κοντά στη φύση αποδίδουν εξαιρετικά, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του MasterChef απάντησε πως όλο αυτό πέτυχε γιατί δεν είναι μόνο ένα πράγμα.

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σημείωσε ότι το μυστικό της επιτυχίας  του διαγωνισμού μαγειρικής είναι οι 120 άνθρωποι που δουλεύουν μέρα- νύχτα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top