Έγκλημα στα Τρίκαλα: «Την έκρυβα στην μπανιέρα για να γλιτώσει από τη μανία του»

Γείτονες της άτυχης 45χρονης μιλούν στο star.gr για τον εφιάλτη που ζούσε η γυναίκα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που περιγράφει στο star.gr γειτόνισσα της 45χρονης Βάιας Γκάνια που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Είναι ο άνθρωπος που άκουσε τις φωνές των παιδιών και την βρήκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

«Το πρωί ξύπνησα ήπια τον καφέ μου και πριν πάω στην εκκλησία μου έδωσε η κοπέλα χρήματα για να της ανάψω ένα κεράκι. Είπα χρόνια πολλά στον σύζυγό της κι εκείνος μου είπε να περάσω το απόγευμα να με κεράσει γλυκό. Όλα ήταν ήσυχα, μέχρι που το μεσημέρι βγήκαν το μικρό παιδί της και το εγγόνι της, τριάμιση χρονών και τα δύο και μου φώναζαν να τρέξω, γιατί η Βάια ήταν μέσα στα αίματα», είπε.

Η γυναίκα έτρεξε μέσα στο σπίτι και δεν μπορούσε πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά στα μάτια της.

«Την σκούντηξα, φώναζα το όνομά της, ήταν μες στα αίματα, η εικόνα ήταν απίστευτη δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Τα παιδιά τα κατάλαβαν όλα, είχαν χλομιάσει και δεν έλεγαν κουβέντα».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γείτονες έτρεχαν στο σπίτι του ζευγαριού για να γλιτώσουν την 45χρονη από τη μανία του συζύγου της.

«Μου είχε πει, “κάθε φορά που θα σε φωνάζω, να τρέχεις”. Πεταγόμασταν όλη η γειτονιά στο δρόμο για να τους χωρίσουμε. Μια φορά την είχα κρύψει μέσα στην μπανιέρα. Εκείνος την έψαχνε, μου χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν τον άφησα να μπει μέσα», είπε μια γειτόνισσα.

Η ζωή που περνούσε η άτυχη γυναίκα ήταν εφιαλτική. Σύμφωνα με μαρτυρίες, της είχε βγάλει τούφες από τα μαλλιά, της πετούσε πάνω της πιάτα και την είχε κυνηγήσει και στο παρελθόν με μαχαίρι. Όταν τον ρώταγαν γιατί τα κάνει όλα αυτά εκείνος ηρεμούσε για λίγο και τους έλεγε ότι την αγαπάει και δε θα της κάνει κακό. Η ζήλεια όμως που ένιωθε ήταν παθολογική και θόλωνε πάντα το μυαλό του.

Η 45χρονη μάλιστα είχε φύγει για ένα διάστημα από το σπίτι της μαζί με τα παιδιά και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον σύζυγό της. Όμως, κάθε φορά γυρνούσε πίσω.

Ο 50χρονος αμέσως μετά το φονικό έφυγε από το σπίτι και ειδοποίησε πρώτα την κόρη του για όσα είχε κάνει και μετά την αστυνομία.

Τραγικές φιγούρες τα δύο κορίτσια του ζευγαριού και τα δύο μικρά παιδιά που είδαν τον 50χρονο να σκοτώνει την γυναίκα του μπροστά στα μάτια τους.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει αύριο στη γενέτειρά της, την Αγία Μονή, ενώ όλο το Μεγαλοχώρι τώρα στέκεται στο πλευρό αυτών των παιδιών που έχασαν όλο τον κόσμο μέσα σε μια στιγμή.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top